Z ISL Light DO POPOLNEGA NADZORA NAD ODDALJENIM RAČUNALNIKOM

Podjetje Xlab d.o.o., pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, razvijalec spletnih orodij za komunikacijo, sodelovanje in delo na daljavo, je trgu ponudilo novo različico rešitve za nadzor oddaljenega namizja ISL Light, namenjene svetovalcem za podporo strankam. Nova različica 3.1.0 dodaja možnost ohranitve povezave ob ponovnem zagonu računalnika, snemanja seje, sinhronizacije datotek med dvema računalnikoma in druge funkcije, ki omogočajo enostavno in varno podporo na daljavo.
Z ISL Light DO POPOLNEGA NADZORA NAD ODDALJENIM RAČUNALNIKOM

Vez med vami in vašo stranko.

ISL Light, ki trenutno šteje 40.000 uporabnikov po celem svetu, omogoča svetovalcu, da se v manj kot 30 sekundah poveže z računalnikom stranke kjerkoli po svetu in ji ponudi učinkovito tehnično podporo. ISL Light nudi delitev pogleda in nadzora nad namizjem, prenos datotek, navidezno risanje po deljenem namizju, tekstovni klepet, avdio in video komunikacijo, na voljo pa sta tudi osrednje upravljanje z uporabniki in priprava podrobnih poročil. Seje gosti globalna mreža strežnikov ISL Online Network, ki zagotavlja kar se da visoko kakovost storitve, njeno stabilnost in varnost. Družba Xlab se ob tem očitno trudi ohraniti konkurenčnost v vseh pogledih, saj je pred kratkim uvedel eno izmed najugodnejših ponudb na svetovnem trgu.

ISL Light je pravzaprav del širše družine ISL Online, ki se je pred kratkim pričela tržiti v ugodnem enotnem paketu VSE V ENEM. Paket vključuje štiri izdelke ISL Online in tako nudi možnost neomejene uporabe vseh štirih izdelkov za eno samo ceno. Za 390 evrov na leto lahko kupec uporablja ISL Light, dostopa na svoj oddaljeni računalnik preko ISL AlwaysOn, poklepeta z obiskovalci njegove spletne strani s pomočjo ISL Pronto in organizira spletni sestanek z ISL Groop.

Z rešitvijo ISL Light lahko uporabnik rešuje podporne primere bistveno hitreje, brez nepotrebnih službenih poti in dolgih telefonskih pogovorov, ter z občutno višjo produktivnostjo zniža stroške podpornih storitev tudi za 70%.

  • V sejo z drugo stranjo se poveže hitro, enostavno in varno brez vsakršnih namestitev.
  • V seji deli pogled nad namizjem ali izbrano aplikacijo v realnem času, nadzira tipkovnico in miško ter uporablja orodja za navidezno risanje po deljenem namizju.
  • Uporablja integrirano avdio (VoIP) in video komunikacijo.
  • Datoteke prenaša enostavno v obe smeri s pomočjo dodane sinhronizacije. (NOVO)
  • Se poveže v isto sejo po ponovnem zagonu računalnika, zamenjavi uporabnika in odjavi. (NOVO)
  • Snema sejo za kasnejše predvajanje. (NOVO)
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje