Z ISL Light DO POPOLNEGA NADZORA NAD ODDALJENIM RAČUNALNIKOM

Podjetje Xlab d.o.o., pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, razvijalec spletnih orodij za komunikacijo, sodelovanje in delo na daljavo, je trgu ponudilo novo različico rešitve za nadzor oddaljenega namizja ISL Light, namenjene svetovalcem za podporo strankam. Nova različica 3.1.0 dodaja možnost ohranitve povezave ob ponovnem zagonu računalnika, snemanja seje, sinhronizacije datotek med dvema računalnikoma in druge funkcije, ki omogočajo enostavno in varno podporo na daljavo.
Z ISL Light DO POPOLNEGA NADZORA NAD ODDALJENIM RAČUNALNIKOM

Vez med vami in vašo stranko.

ISL Light, ki trenutno šteje 40.000 uporabnikov po celem svetu, omogoča svetovalcu, da se v manj kot 30 sekundah poveže z računalnikom stranke kjerkoli po svetu in ji ponudi učinkovito tehnično podporo. ISL Light nudi delitev pogleda in nadzora nad namizjem, prenos datotek, navidezno risanje po deljenem namizju, tekstovni klepet, avdio in video komunikacijo, na voljo pa sta tudi osrednje upravljanje z uporabniki in priprava podrobnih poročil. Seje gosti globalna mreža strežnikov ISL Online Network, ki zagotavlja kar se da visoko kakovost storitve, njeno stabilnost in varnost. Družba Xlab se ob tem očitno trudi ohraniti konkurenčnost v vseh pogledih, saj je pred kratkim uvedel eno izmed najugodnejših ponudb na svetovnem trgu.

ISL Light je pravzaprav del širše družine ISL Online, ki se je pred kratkim pričela tržiti v ugodnem enotnem paketu VSE V ENEM. Paket vključuje štiri izdelke ISL Online in tako nudi možnost neomejene uporabe vseh štirih izdelkov za eno samo ceno. Za 390 evrov na leto lahko kupec uporablja ISL Light, dostopa na svoj oddaljeni računalnik preko ISL AlwaysOn, poklepeta z obiskovalci njegove spletne strani s pomočjo ISL Pronto in organizira spletni sestanek z ISL Groop.

Z rešitvijo ISL Light lahko uporabnik rešuje podporne primere bistveno hitreje, brez nepotrebnih službenih poti in dolgih telefonskih pogovorov, ter z občutno višjo produktivnostjo zniža stroške podpornih storitev tudi za 70%.

  • V sejo z drugo stranjo se poveže hitro, enostavno in varno brez vsakršnih namestitev.
  • V seji deli pogled nad namizjem ali izbrano aplikacijo v realnem času, nadzira tipkovnico in miško ter uporablja orodja za navidezno risanje po deljenem namizju.
  • Uporablja integrirano avdio (VoIP) in video komunikacijo.
  • Datoteke prenaša enostavno v obe smeri s pomočjo dodane sinhronizacije. (NOVO)
  • Se poveže v isto sejo po ponovnem zagonu računalnika, zamenjavi uporabnika in odjavi. (NOVO)
  • Snema sejo za kasnejše predvajanje. (NOVO)
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje