Zagrebški startup ShoutEm predstavil nov projekt

Zagrebško podjetje Five minutes, ki ga pri projektu ShoutEm podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, je pred kratkim predstavilo orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu, imenovano iPad App Builder.

Dejstvo je, da je razvoj mobilnih in tabličnih aplikacij dandanes že tako napredoval, da mora že skoraj vsako podjetje imeti svoje aplikacije, s katerimi se skuša še bolj približati zvestim kupcem in potencialnim strankam.

Pogosto pa se pojavi problem, saj podjetniki niso dovolj vešči programiranja in jim razvoj lastne aplikacije povzroča velike probleme, zato se morajo odločiti za najem zunanjih sodelavcev, kar ponavadi predstavlja velik strošek. Prav zaradi tega je zadnje čase opaziti porast odprtokodnih programov, ki močno poenostavijo gradnjo aplikacij za mobilne in tablične uporabnike.

Podjetje Five minutes, katerega podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, se je usmerilo prav na to področje. Napravili so ShoutEm, platformo za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij, ki omogoča enostavno in hitro izdelavo mobilnih aplikacij po še sprejemljivi ceni. Razvita je bila z namenom omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo vsem tistim, ki niso tako zelo vešči programiranja, in omogočiti razvoj mobilnih aplikacij. ShoutEm pa je nedolgo nazaj predstavil tudi iPad App Builder, preprosto orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu.

Zagotovo dobrodošla pomoč za vse tiste podjetnike, ki želijo ostati v stiku s svojimi strankami!

Vir: The Next Web

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje