Zagrebški startup ShoutEm predstavil nov projekt

Zagrebško podjetje Five minutes, ki ga pri projektu ShoutEm podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, je pred kratkim predstavilo orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu, imenovano iPad App Builder.

Dejstvo je, da je razvoj mobilnih in tabličnih aplikacij dandanes že tako napredoval, da mora že skoraj vsako podjetje imeti svoje aplikacije, s katerimi se skuša še bolj približati zvestim kupcem in potencialnim strankam.

Pogosto pa se pojavi problem, saj podjetniki niso dovolj vešči programiranja in jim razvoj lastne aplikacije povzroča velike probleme, zato se morajo odločiti za najem zunanjih sodelavcev, kar ponavadi predstavlja velik strošek. Prav zaradi tega je zadnje čase opaziti porast odprtokodnih programov, ki močno poenostavijo gradnjo aplikacij za mobilne in tablične uporabnike.

Podjetje Five minutes, katerega podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, se je usmerilo prav na to področje. Napravili so ShoutEm, platformo za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij, ki omogoča enostavno in hitro izdelavo mobilnih aplikacij po še sprejemljivi ceni. Razvita je bila z namenom omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo vsem tistim, ki niso tako zelo vešči programiranja, in omogočiti razvoj mobilnih aplikacij. ShoutEm pa je nedolgo nazaj predstavil tudi iPad App Builder, preprosto orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu.

Zagotovo dobrodošla pomoč za vse tiste podjetnike, ki želijo ostati v stiku s svojimi strankami!

Vir: The Next Web

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje