Zagrebški startup ShoutEm predstavil nov projekt

Zagrebško podjetje Five minutes, ki ga pri projektu ShoutEm podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, je pred kratkim predstavilo orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu, imenovano iPad App Builder.

Dejstvo je, da je razvoj mobilnih in tabličnih aplikacij dandanes že tako napredoval, da mora že skoraj vsako podjetje imeti svoje aplikacije, s katerimi se skuša še bolj približati zvestim kupcem in potencialnim strankam.

Pogosto pa se pojavi problem, saj podjetniki niso dovolj vešči programiranja in jim razvoj lastne aplikacije povzroča velike probleme, zato se morajo odločiti za najem zunanjih sodelavcev, kar ponavadi predstavlja velik strošek. Prav zaradi tega je zadnje čase opaziti porast odprtokodnih programov, ki močno poenostavijo gradnjo aplikacij za mobilne in tablične uporabnike.

Podjetje Five minutes, katerega podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, se je usmerilo prav na to področje. Napravili so ShoutEm, platformo za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij, ki omogoča enostavno in hitro izdelavo mobilnih aplikacij po še sprejemljivi ceni. Razvita je bila z namenom omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo vsem tistim, ki niso tako zelo vešči programiranja, in omogočiti razvoj mobilnih aplikacij. ShoutEm pa je nedolgo nazaj predstavil tudi iPad App Builder, preprosto orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu.

Zagotovo dobrodošla pomoč za vse tiste podjetnike, ki želijo ostati v stiku s svojimi strankami!

Vir: The Next Web

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje