Zagrebški startup ShoutEm predstavil nov projekt

Avtor — 31.10.2012
Zagrebško podjetje Five minutes, ki ga pri projektu ShoutEm podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, je pred kratkim predstavilo orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu, imenovano iPad App Builder.

Dejstvo je, da je razvoj mobilnih in tabličnih aplikacij dandanes že tako napredoval, da mora že skoraj vsako podjetje imeti svoje aplikacije, s katerimi se skuša še bolj približati zvestim kupcem in potencialnim strankam.

Pogosto pa se pojavi problem, saj podjetniki niso dovolj vešči programiranja in jim razvoj lastne aplikacije povzroča velike probleme, zato se morajo odločiti za najem zunanjih sodelavcev, kar ponavadi predstavlja velik strošek. Prav zaradi tega je zadnje čase opaziti porast odprtokodnih programov, ki močno poenostavijo gradnjo aplikacij za mobilne in tablične uporabnike.

Podjetje Five minutes, katerega podpira tudi RSG Capital, slovenski sklad tveganega kapitala, se je usmerilo prav na to področje. Napravili so ShoutEm, platformo za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij, ki omogoča enostavno in hitro izdelavo mobilnih aplikacij po še sprejemljivi ceni. Razvita je bila z namenom omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo vsem tistim, ki niso tako zelo vešči programiranja, in omogočiti razvoj mobilnih aplikacij. ShoutEm pa je nedolgo nazaj predstavil tudi iPad App Builder, preprosto orodje za oblikovanje aplikacij, prilagojenih prikazovanju na iPadu.

Zagotovo dobrodošla pomoč za vse tiste podjetnike, ki želijo ostati v stiku s svojimi strankami!

Vir: The Next Web

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje