Razpisi

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 29.05.2012 18:24
Seznam aktualnih slovenskih in evropskih razpisov. Objave novih razpisov za vas redno spremljamo, hkrati pa vas zalagamo tudi z nasveti za boljšo uspešnost pri črpanju sredstev.

Aktualni razpisi za podjetja in posameznike

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 08.01.2017 16:34

Tudi v prazničnem času je bilo objavljenih nekaj novih razpisov, ki vam lahko pomagajo pri poslovanju. Od razpisa za krepitev kompetenc in inovacijskih potencialov do ponudb nepovratnih sredstev za projekte na področjih energetike in lesarstva – preverite!

Preberi več

15 milijonov evrov za naložbe v kmetijske proizvode

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 20.12.2016 09:47

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 2. javni razpis za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2016 za pravne osebe, ki so velika podjetja. Za živilsko-predelovalni sektor je tako razpisanih 15 mio EUR nepovratnih sredstev.

Preberi več

Sofinanciranje daljinskega ogrevanja na obnovljive vire

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 22.11.2016 09:41

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za sofinanciranje projektov daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije, ki so zgrajeni v RS. Finančne spodbude so namenjene za naložbe v nove sisteme in mikro sisteme daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije.

Preberi več

Razpis: sofinanciranje razvoja kadrov

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 17.11.2016 14:44

Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije bo sofinanciral vzpostavitev in delovanje programov usposabljanja, specializacij, dodatnih kvalifikacij in prekvalifikacij. Cilj programov bo izboljšanje kompetenc zaposlenih ter krepitev konkurenčnosti slovenskega gospodarstva.

Preberi več

Razpis: naložbe v predindustrijsko predelavo lesa

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 08.11.2016 10:19

Predmet javnega razpisa, ki ga je objavilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, so naložbe v dejavnost obdelave okroglega lesa pred industrijsko predelavo lesa in dejavnosti prve predelave lesa majhnega obsega, ki diverzificira proizvodnjo upravičencev.

Preberi več

Prijavi se na e-novice!