Razpisi

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 29.05.2012 18:24
Seznam aktualnih slovenskih in evropskih razpisov. Objave novih razpisov za vas redno spremljamo, hkrati pa vas zalagamo tudi z nasveti za boljšo uspešnost pri črpanju sredstev.

Sofinanciranje daljinskega ogrevanja na obnovljive vire

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 22.11.2016 09:41

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za sofinanciranje projektov daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije, ki so zgrajeni v RS. Finančne spodbude so namenjene za naložbe v nove sisteme in mikro sisteme daljinskega ogrevanja na obnovljive vire energije.

Preberi več

Razpis: sofinanciranje razvoja kadrov

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 17.11.2016 14:44

Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije bo sofinanciral vzpostavitev in delovanje programov usposabljanja, specializacij, dodatnih kvalifikacij in prekvalifikacij. Cilj programov bo izboljšanje kompetenc zaposlenih ter krepitev konkurenčnosti slovenskega gospodarstva.

Preberi več

Razpis: naložbe v predindustrijsko predelavo lesa

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 08.11.2016 10:19

Predmet javnega razpisa, ki ga je objavilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, so naložbe v dejavnost obdelave okroglega lesa pred industrijsko predelavo lesa in dejavnosti prve predelave lesa majhnega obsega, ki diverzificira proizvodnjo upravičencev.

Preberi več

Razpis: pospeševanje gospodarstva v Komendi

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 07.10.2016 10:33

Pomoč za razvoj lahko pridobijo socialna podjetja, samostojni podjetniki ter mikro, majhna in srednje velika enotna podjetja s sedežem in krajem investicije na območju občine Komenda, ki imajo sedež izven občine Komenda in investirajo na območju občine Komenda.

Preberi več

Najavljenih je nekaj novih razpisov

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 25.09.2016 12:26

Ministrstva so objavila najave razpisov do konca leta 2016. Velikokrat se je že izkazalo, da je ob odprtju razpisa zelo malo časa za oddajo vloge in podjetja na oddajo še niso pripravljena. Tokrat imate podjetniki možnost, da to popravite.

Preberi več

»Nekateri podjetniki z golimi rokami štihajo vrt!«

Avtor Maruša Žibert — Zadnja sprememba 02.10.2016 17:05

Od nekdaj smo bili z vidika denarja nepriviligirani, nikoli ga nismo imeli. Zato smo iskali načine, kako narediti produkt brez denarja, a z investicijo časa, pripoveduje Mitja Pritržnik, eden od treh soustanoviteljev startupa Omisli.si. Ta je pred kratkim prejel investicijo SK75.

Preberi več

Prijavi se na e-novice!
Najbolj brane novice