Štajerska gospodarska zbornica: Zdrave finance podjetja

Vstopite v svet zdravih financ na ekskluzivnem dogodku v Mariboru, kjer boste imeli priložnost raziskati najboljše prakse, strategije in orodja za izboljšanje finančne stabilnosti vašega podjetja.
naslovna

Kdaj 24.04.2024 od 8:50 do 13:30
Kje Štajerska gospodarska zbornica, Maribor
Facebook
Kontakt
Telefon (02) 220 87 00
Koledar

Učili se boste se od vodilnih finančnih strokovnjakov, povezali se boste se z regionalnimi podjetniki in odkrili inovativne rešitve, ki vam bodo pomagale premagati izzive likvidnosti, financiranja in tveganja. Izkoristite priložnost za krepitev finančnega zdravja vašega podjetja in ostalih poslovnih odnosov.

Program in ključne podrobnosti

08:50 Uvod: Kako lahko podjetje ohranja stabilen denarni tok v zahtevnih časih?

09:05 Predavanje 1: “Kako si lahko s kreditno zavarovalnico izboljšate možnosti za financiranje in rast?”

09:30 Predavanje 2: “Kaj storiti, ko se podjetje znajde v težavah zaradi plačilne nediscipline?”

09:55 Predavanje 3: “Sodobni pristopi upravljanja terjatev.”

10:20 Kava in mreženje.

10:50 Predavanje 4: “Alternativni viri financiranja in kako jih učinkovito uporabljati za pospeševanje poslovanja”

11:15 Okrogla miza 1: “Sodobne oblike financiranja: Faktoring, kreditno zavarovanje in vloga bank v poslovnem financiranju“

12:00 Predavanje 5: “Prihodnost finančnega upravljanja: trendi in tehnološke inovacije / Uporaba sodobnih tehnologij za izboljšanje poslovanja podjetij”

12:35 Okrogla miza 2: “Strategije za uspešno pridobivanje sredstev: izkušnje, priporočila in napovedi za prihodnost”

12:55 Zaključek.

13:00 Pogovor in druženje.

Prijava na dogodek

Dogodek in pogostitev financirajo pokrovitelji, zato je udeležba brezplačna. V primeru odpovedi manj kot 24 ur pred dogodkom, se zaračuna kotizacija v višini 100 EUR.

Prijavite se lahko na povezavi: https://zdrave-finance.com/

Teme predavanj

Koristno znanje: Pridobitev dragocenih znanj o najnovejših trendih, strategijah in orodjih v finančnem upravljanju skozi strokovna predavanja in diskusije.

Mreženje: Vzpostavitev stikov in gradnja odnosov z regionalnimi podjetniki, finančnimi strokovnjaki in potencialnimi partnerji.

Dostop do finančnih rešitev: Razkritje praktičnih rešitev za izboljšanje likvidnosti, dostopa do financiranja in upravljanja finančnih tveganj.

Tehnološke inovacije: Spoznavanje najnovejših tehnoloških trendov, ki lahko pomagajo podjetjem izboljšati svoje finančno upravljanje in operativno učinkovitost.

Praktični primeri: Učenje iz resničnih študij primerov podjetij, ki so se uspešno spoprijela s finančnimi izzivi.

Priložnosti za poslovno rast: Odkrijte priložnosti za pridobivanje sredstev, uporabo faktoringa in drugih sodobnih oblik financiranja, ki lahko pospešijo vaše poslovanje.

Predavatelji

Na dogodku boste imeli priložnost prisluhniti izjemnim strokovnjakom s področja financ, ki vam bodo predstavili najnovejše trende, strategije in orodja za krepitev finančne stabilnosti vašega podjetja. Spoznajte jih tukaj:

Aleksander Vidovič iz družbe ACREDIA, vodilne kreditne zavarovalnice v Avstriji, že več kot desetletje svetuje podjetjem o varni rasti poslovanja brez ogrožanja likvidnosti. Med njegovimi strankami so tako velike korporacije, kot tudi mala in srednje velika podjetja iz najrazličnejših panog.

Aljaž Sagadin, magister pravnih znanosti, s svojim strokovnim znanjem na področju upravljanja terjatev pomaga podjetjem pri optimizaciji procesov izterjave in zagotavlja učinkovito izterjavo dolgov. Njegova praktična usmerjenost in bogate izkušnje so dragocena popotnica za vse, ki se soočajo z izzivi na tem področju.

Nejc Apšner, direktor družbe Nekster Finance, ki je doslej financirala že več kot 500 milijonov evrov terjatev slovenskih podjetij, je pravi strokovnjak za iskanje optimalnih finančnih rešitev. Njegova ekipa pomaga podjetjem pri pripravi personaliziranih rešitev, od financiranja do ureditve korporativnih financ.

Igor Stražišnik, direktor podjetja Prohit, ki je vodilno v Sloveniji na področju upravljanja terjatev, je vizionar, ki s svojo ekipo širi poslovno strategijo podjetja tudi v tujino. Njegova vizija o popolni digitalizaciji področja upravljanja terjatev bo v prihodnosti močno vplivala na to panogo.

Morda vas zanima tudi sorodna vsebina
Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje