Le še nekaj dni za prijavo na Seedcamp Week London

Britanski podjetniški pospeševalnik Seedcamp je sporočil, da bo letošnji Seedcamp Week London na sporedu med 7. in 10. septembrom 2015. Vse startup ekipe, ki ste pripravljene na izziv, ste vabljene, da se prijavite.
Le še nekaj dni za prijavo na Seedcamp Week London

Le še nekaj dni za prijavo na Seedcamp Week London (Vir slike: Seedcamp)

V kolikor ste pripravljeni na izziv in soglašate s pogoji britanskega podjetniškega pospeševalnika, lahko svojo prijavo oddate do nedelje, 2. avgusta 2015.

Že deset dni kasneje bo znano, ali vas je organizator izbral kot udeleženca letošnjega dogodka Seedcamp Week London, ki bo na sporedu med 7. in 10. septembrom 2015. V kolikor boste prejeli to čast, vas bo v prihodnjem mesecu čakalo veliko dela, a hkrati tudi čudovita izkušnja, obljubljajo tako organizatorji kot tudi pretekli udeleženci.

Prijave so odprte do 2. avgusta 2015 >>

Organizatorji so se za tokratni dogodek še posebej potrudili in povabili preko 150 mentorjev iz celotne Evrope, ki bodo izbranim 20 startupom med obdobjem priprav, ki bo potekalo od 18. avgusta dalje in je obvezno za vse udeležence zaključnega dogodka, pomagali s svojimi bogatimi izkušnjami iz področij marketinga, prodaje, financ, produktnega razvoja in številnih drugih področij. Mladi podjetniki se bodo nanje lahko obrnili s kakršnim koli vprašanjem, saj bodo mentorji poskrbeli, da prav nobeno vprašanje ne bo ostalo neodgovorjeno.

Po intenzivnih pripravah, ki bodo potekale v britanski prestolnici, bo sledil zaključni dogodek, na katerem se bo 20 startupov predstavilo pred investitorji in mentorji. Mreženje ter pridobivanje izkušenj in dragocenih znanj torej ne bo edina nagrada: tu je še odlična priložnost za pridobitev odlične investicije, ki lahko pomeni odlično zagonsko injekcijo za marsikateri startup.

Vir: Seedcamp

Preberite tudi: Seedcamp 2.0, obsežen pospeševalniški program, bo v naslednjih štirih letih podprl 100 podjetij >>

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje