Trivago vam ponuja pripravništvo na Majorki!

Trivago išče pripravnike za delo na španskem otoku Majorka. Iščejo kandidate za frontend in backend razvijalce, tehnično in sistemsko administracijo, vodjo za upravljanje s podatkovnimi bazami MySQL in avtomatizirano testiranje. Če se izkažete, dobite tudi možnost podaljšanja zaposlitve.
Trivago vam ponuja pripravništvo na Majorki!

Vas zanima pripravništvo na Majorki? (Vir slike: Trivago)

Trivago ponuja priložnost, da mladi pridobite izkušnje in spoznate pozitivne ter negativne plati dela v razvoju programske opreme. V podjetju razumejo, da so pripravniki novi na področju razvoja programske preme, zato boste prejeli vso dodatno podporo in ne boste neposredno vpleteni v kritična področja razvoja, razen če boste to sami želeli.

Pripravništvo traja od tri do štiri mesece za štiri kandidate naenkrat, do konca letošnjega leta pa naj bi se to število še povečalo. Če se boste izkazali, boste dobili tudi možnost podaljšanja zaposlitve. Od vas pričakujejo visoko stopnjo zanimanja za razvoj programske opreme, referenco s fakultete, pripravljenost za delo v Španiji in resnost.

V času pripravništva boste morali pripraviti vsaj en projekt. Če boste potrebovali, bo Trivago sodeloval tudi z vašo fakulteto ter ji pošiljal ocene in poročila.

Skrb za zaposlene je na prvem mestu

V Trivagu dobro skrbijo za zaposlene. V pisarnah imajo založeno kuhinjo, vsak mesec se družijo na neformalnih dogodkih, z različnimi športnimi aktivnostmi pa skrbijo tudi za fizično pripravljenost. Ob napornih trenutkih se lahko spočijejo tudi v sobah za sprostitev.

Potek izbora kandidatov

Izbor kandidatov je sestavljen iz več faz. Po tem, ko boste poslali predstavitveno sporočilo, boste prejeli izziv, s katerim boste pokazali vaš pristop do reševanja problema. Temu bo sledila videokonferenca preko Skypa, kjer vas bodo poskusili prepričati, da se ne odločite za pripravništvo. Če boste sprejeti med pripravnike, bo za nastanitev in letalsko vozovnico poskrbljeno.

Prijave

Za prijavo pošljite mail na jobs@trivago.com z naslovom PSE trivagoU Internship. V sporočilo v angleškem jeziku vključite kratko predstavitev s priporočilom s fakultete (ni nujno, da je v angleščini), državljanstvo, vaše izkušnje, povezavo do Linkedin profila (če ga nimate, dodajte življenjepis) in povezave do vaših del in objav.

Več informacij o pripravništvu…

Najbolj brano z MP foruma
Najbolj brane novice
Oznake:, , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje