BLOG MARKETING DELAVNICA

Imate na družbenih omrežij objave, ki bi vas lahko stale službe?

Ste se kdaj zbali, da bi vam vaše stare objave na družbenih omrežij lahko povzročile težave na delovnem mestu? Zavedate se, da bi jih morali izbrisati, a ne najdete časa in energije, da bi to storili. Nova aplikacija, ki ima pomenljivo ime, Clear, lahko to stori namesto vas.
Imate na družbenih omrežij objave, ki bi vas lahko stale službe?

Aplikacija je povezljiva z najbolj priljubljenimi družbenimi omrežji (Vir slike: iTunes).

Aplikacija je povezljiva z najbolj priljubljenimi družbenimi omrežji, kot so Facebook, Twitter in Instagram. Kako deluje? Clear analiza vašo zgodovino in označi objave z neprimerno vsebino. Od kletvic, rasističnih pripomb do objav o spolni usmerjenosti. Ko je iskanje končano, uporabnik dobi seznam objav, ki bi bile potrebne za izbris. Aplikacija to izvaja s kombinacijo algoritmov in IBM-ovim superračunalnikom Watson za filtriranje materiala.

Idejni oče dobil idejo za aplikacijo potem, ko je sam tako izgubil službo

Idejo za aplikacijo je dobil Ethan Czahor, ki se je na naslovnicah medijev znašel po tem, ko je odstopil iz ekipe predsedniške kampanje Jeb Busha – zaradi starih tvitov, v katerih je ženske opisoval za cipe, in anti gejevskih vsebin. Czahor, ki je službo izgubil še isti teden, ko je začel delati v sklopu predsedniške kampanje, je sicer tvite označil za neškodljive šale.

Czahor se je zavedal morebitnih posledic, ki bi mu jih razkritje objav lahko prineslo. »Nisem si mislil, da se bo tako hitro razvedelo in na takšen način,« je povedal tujim medijem.

V čakalni vrsti okoli 300 ljudi

Pri iskanju spornih objav si lahko pomagamo z navajanjem ključnih besed. Aplikacija še ne deluje povsem brezhibno, potreben bo še nadaljnji razvoj. Trenutno je na čakalnem seznamu za uporabo aplikacije okoli 300 ljudi, tako da, če se vam mudi z brisanjem objav, se hitro prijavite na Clearjev seznam.

Glede na vse večjo priljubljenost ostalih omrežij, bo ekipa Czahorja morala v naslednjih mesecih povečati nabor družbenih omrežij, ki jih bo Clear lahko »očistil«.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje