Lean Startup tools for corporate innovation

Hrvaška agencija Eventa1 organizira delavnico o uvajanju metodologije vitkega startupa v korporacije z Danom Tomo, soavtorjem dela The Corporate Startup.
Lean Startup tools for corporate innovation

Lean Startup tools for corporate innovation. (Vir slike: CORP2IN)

Kdaj 24.11.2017 od 9:00 do 18:00
Kje Hub385, Zagreb
Koledar

Vabljeni na delavnico z naslovom Lean Startup tools for corporate innovation, ki bo potekala 24. novembra 2o17 od 9.00 do 18.00 v prostorih Hub385 na Petračićevi 4 v Zagrebu.

Delavnica bo posvečena uvajanju metodologije vitkega zagonskega podjetja v korporativni kontekst in v korporativno upravljanje s produkti.

Več informacij o programu delavnice, ki bo potekala v angleškem jeziku, je na voljo na povezavi.

Komu je delavnica namenjena?

Če ste korporativni lastnik produkta projekti menedžer, je ta delavnica namenjena prav vam! Tudi za druge zaposlene na delovnih mestih, ki se ukvarjajo z upravljanjem s produkti, je vsebina delavnice lahko zelo koristna.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

V okviru delavnice boste spoznali, kako lahko metodologijo vitkega zagonskega podjetja vključite v svoj korporativni kontekst.

Predavatelj: Dan Toma

Dan Toma je ekonomist, ki se ukvarja s podjetništvom. Vključen je bil v razvoj tehnoloških zagonskih podjetij po celem svetu in je vodja inovacijske skupnosti v Evropi.

Ker ga zanima odgovor na vprašanje, zakaj so inovativni produkti večinoma rezultat dela zagonskih podjetij, se osredotoča na inovacijske strategije za podjetja – predvsem na spremembe, ki jih morajo v svoje delovanje vpeljati korporacije, da bi tudi same uspešno inovirale.

Dodatne informacije

Jezik delavnice: angleščina

Največje število udeležencev: 15

Cena: 3500 kun + DDV (prijavljeni prejmejo tudi vstopnico za konferenco CORP2IN 2017)

Prijave: prek povezave

Več informacij: CORP2IN, Meetup, katarina.krizmanic@eventa01.com

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

MP dogodek: Kingsbox: Od študenta do milijona – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: Kingsbox: Od študenta do milijona – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitrorastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje