Tekmovanje InnovMatch 2017 – rok za prijavo je podaljšan!

Vabljeni na tekmovanje InnovMatch, ki je namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope. Rok za prijavo je podaljšan do 30. oktobra!
InnovMatch cover

Udeležite se tekmovanja InnovMatch. (Vir slike: InnovMatch)

Kdaj 30.10.2017 od 0:00 do 23:59
Kje Prijava
Koledar

Kaj je InnovMatch?

InnovMatch je tekmovanje, namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki želite s pomočjo SAP-jeve oblačne platforme razviti pametne poslovne rešitve.

V sklopu tekmovanja, ki letos v malce spremenjenem formatu poteka že tretje leto, je bilo predstavljenih in živi že več kot 60 aplikacij, med njimi tudi slovenski eVineyard. InnovMatch podpirajo SAP.iO, Techstars in Start up Focus.

V tekmovanju lahko sodelujete z lastno poslovno zamislijo ali z rešitvijo poslovnega izziva enega od petih podjetij iz različnih industrij in držav Srednje in Vzhodne Evrope, ki so sprejela inovativen pristop k poslovanju, se odprla in povabila skupnost, da pomaga pri reševanju njihovih realnih poslovnih primerov z razvojem vrhunskih, inovativnih aplikacij in ob uporabi SAP-jeve oblačne platforme: Sportina (Slovenija), Atlantic Grupa (Hrvaška), GoodAI (Slovaška), EuroCash (Poljska) in Selgros (Romunija). Več informacij o izzvih je na voljo na povezavi.

Innovmatch tekmovanje

Udeležite se tekmovanja InnovMatch. (Vir slike: InnovMatch)

Pridobili boste potrebno znanje!

Tekmovanje sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorite v dejanske rešitve. Tako je vseskozi na voljo spletna podpora za SAP-jevo oblačno platformo, 12. septembra pa bo v Ljubljani potekala tudi tehnična delavnica, na kateri bodo predstavljene dobre prakse in študije primerov, spoznali pa boste tudi SCP vmesnik in se uvedli v prakso: ustvarjanje UX s SCP in Fiori, kako vzpostaviti razvojno okolje, spoznavanje z Java razvojem, ‘in-memory’ v oblaku idr.

Število mest na delavnici je omejeno. Organizatorji zbirajo prijave prek spletne strani, podrobnejšo agendo pa bodo prijavljenim posredovali v začetku septembra.

NOVO! Dodatni coaching session

Za vse zainteresirane, ki se niso uspeli udeležiti tehnične delavnice ali pa potrebujejo dodatno podporo, je na voljo t. i. coaching session, strokovna podpora pri razvoju rešitve. Coaching session si lahko zagotovite na info@innovmatch.com.

Nagradni sklad 15.000 EUR

Novi rok za prijavo rešitev na 5 danih poslovnih izzivov partnerjev je 30. oktober, do istega datuma pa lahko prijavite tudi lastne poslovne zamisli.

Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike zmagovalne rešitve pa tudi pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars. Dodatno bodo podeljene tudi produktne nagrade.

Časovnica

  • september – tehnična delavnica
  • oktober – rok za prijavo rešitev na 5 danih poslovnih izzivov partnerjev
  • oktober – rok za prijavo lastnih poslovnih zamisli
  • november – obveščanje finalistov
  • konec novembra – veliki finale v Pragi
InnovMatch prijava

Udeležite se tekmovanja InnovMatch! (Vir slike: InnovMatch)

Več podrobnosti o tekmovanju InnovMatch najdete na spletni strani.