Pants on 1001 Way – nov slovenski projekt na Kickstarterju

Na Kickstarterju, spletni družabni platformi, denarna sredstva, potrebna za zagon poslovne ideje, tokrat išče slovenska modna oblikovalka Karmen Koren, ki je širši javnosti predstavila svojo inovativno kreacijo, imenovano Pants on 1001 Way.
Pants on 1001 Way - nov slovenski projekt na Kickstarterju

Pants on 1001 Way – nov slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Karmen Koren se je s svojo kreacijo izkazala že novembra 2012, ko so bile Pants on 1001 Way izbrane za najboljšo slovensko inovacijo v konkurenci 48 produktov. Kreacijo, ki temelji na preprostem, a brezčasnem dizajnu, se lahko uporablja na nešteto načinov: kot preprosto majico, daljšo tuniko, celo kot obleko, pa tudi kot krilo ipd. Nošenje kreacije si lahko vsak posameznik prilagodi glede na svoje potrebe – glede na priložnost, osebni stil ali starost.

Kako se je vse skupaj začelo? Karmen si je že od nekdaj želela napraviti oblačilo, ki bi ga bilo mogoče nositi ob različnih priložnostih. In prav ta želja je bila vzrok za to, da je začela z risanjem skic modnih kreacij. Nekega dne se je odločila, da uresniči svojo željo in zasnuje oblačilo, katerega bi bilo možno uporabljati tako v prostem času kot tudi v šoli ali v službi. Narisala je več skic, nato pa napravila prototip iz črnega blaga, ki se je izkazal za odličen izdelek, in tako se je rodila ideja o “Pants on 1001 Way”. Kreacijo je Karmen nato še nekoliko izboljšala, dodala je še barve in vzorce in nastal je izdelek, ki ga lahko podpremo danes.

Ne zamudite dogodka Kako financirati ustanovitev in rast startupa?, kjer bomo med drugim gostili tudi Uroša Čadeža, ki bo spregovoril o konceptu Crowd Foundinga in delil svojo uspešno izkušnjo s platformo KickStarter! Oglejte si program >>

Pants on 1001 Way je izdelek, namenjen tako moškim kot ženskam, pristaja pa prav vsem, ki zase ne najdejo pravih številk, saj ga je mogoče popolnoma prilagoditi na vsako postavo. Primeren je za vse, ki iščejo nekaj novega, vsestranskega in posebnega!

Želite tudi vi predstaviti svoj projekt na Kickstarterju? Preverite pogoje za sodelovanje!

Zbiranje denarnih sredstev za projekt Pants on 1001 Way poteka že od 1. februarja, zaenkrat pa je modni oblikovalki Karmen Koren uspelo zbrati že nekaj več kot 2 tisoč dolarjev. Da bi bilo zbiranje sredstev uspešno zaključeno, mora do 3. marca doseči zastavljeni cilj, torej zbrati vsaj 15 tisoč dolarjev! Pri tem pa lahko slovenski podjetnici pomagate tudi vi, in sicer z denarno podporo na spodnji povezavi – v zameno pa boste pridobili eno od zanimivih nagrad, ki so namenjene prav podpornikom.

Karmen Koren namerava zbrana sredstva porabiti za nakup blaga in za plačilo delavcev – torej za vse, kar je potrebno za začetek produkcije linije izdelkov Pants on 1001 Way. Del sredstev bo namenjen tudi izdelavi primerne predstavitvene spletne strani. Srečno Karmen!

Več o projektu: Kickstarter

Kickstarter je samo lani pomagal pridobiti denarna sredstva več kot 18 tisoč projektom, med njimi nekaterim slovenskim! Več o tem: Kickstarter v letu 2012 pomagal 18 tisoč projektom >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje