Spletni tečaj: Growth Hacking with Digital Marketing

Avtor — 06.05.2017
T. i. hekanje rasti (angl. growth hacking) je v zadnjem času izjemno priljubljena besedna zveza. Če imate že nekaj izkušenj s področja digitalnega trženja in želite nadgraditi svoje znanje, preverite spletni tečaj Growth Hacking with Digital Marketing na platformi Udemy.
Spletni tečaj: Growth Hacking with Digital Marketing

Spoznajte hekanje rasti s pomočjo spletnega tečaja Growth Hacking with Digital Marketing. (Vir slike: Pixabay)

Spletni tečaj Growth Hacking with Digital Marketing je eden najbolj priljubljenih tečajev na temo hekanja rasti na spletni platformi Udemy. Preizkusilo ga je že več kot 13 tisoč uporabnikov, ki so ga ocenili s povprečno oceno 4,3.

S pomočjo predstavljenega spletnega tečaja se boste naučili razmišljati kot uspešni hekerji rasti in delovati na področju sodobnega digitalnega marketinga. Spoznali boste vitko analizo, metrike spremljanja spletnega prometa, digitalne konverzijske lijake, družabna omrežja, viralni marketing, odnose z javnostmi, optimizacijo spletnih strani … Vse predstavljene metode boste lahko uporabili v svojem podjetju, da boste dosegli hitro rast.

Tečaj, ki je na spletni platformi Udemy na voljo za 175 € (z včlanitvijo pa lahko pridobite tudi različne popuste), vključuje 7,5 ur video posnetkov, 9 člankov in 5 dodatnih virov. Avtorji lekcije stalno nadgrajujejo in prilagajajo hitro spreminjajočemu se področju. Dostop do tečaja ni časovno omejen, zato lahko napredujete glede na lastne želje in sposobnosti. Po zaključenem tečaju pa vas čaka tudi potrdilo o udeležbi.

Udeležite se spletnega tečaja o hekanju rasti!

Na tečaju boste spoznali oziroma se boste naučili:

  • kako je kultura hekanja rasti spremenila svet trženja in povzročila tehnološko revolucijo na tem področju;
  • kako lahko podjetniki in organizacije iztržijo čim več iz svojih investicij v iniciative s področja hekanja rasti;
  • kako uporabljati potrošniške akcijske lijake in metode vitke analize ter razviti ciljne persone;
  • kako pripovedovati boljše zgodbe, pisati privlačne trženjske vsebine in doseči tako rast prihodkov kot prihranke;
  • kakšne so značilnosti viralnih kampanj in kako lahko organizacije spodbudijo potencialno viralne vsebine;
  • kako uporabljati avtomatizirane in ad hoc taktike e-poštnega marketinga za privabljanje in ohranjanje strank;
  • kako razumeti različne metrike v kontekstu organskega in plačanega pridobivanja strank.

Udeleženka tečaja, ki ga je ocenila s 5 zvezdicami, je na portalu Udemy zapisala: »Tečaj vsebuje veliko informacij. Če vas zanima, kako delujeta digitalni marketing in hekanje rasti, je ta tečaj zagotovo primeren za vas. Na pravem mestu ste tudi, če ste razvili izdelek ali storitev, zdaj pa bi se radi osredotočili na digitalno oglaševanje in prepoznavnost. Lekcije so oblikovane vizualno in vsebujejo veliko grafičnih prikazov, ki pomagajo pri ohranjanju pozornosti.«

Spletni tečaj Growth Hacking with Digital Marketing je namenjen vsem, ki bi radi razširili uporabniško oziroma potrošniško bazo svojega podjetja oziroma organizacije; razvili kompetence in veščine, ki jim bodo pomagale pri karieri v digitalnem trženju; ali dodali digitalne komponente svojemu marketinškemu znanju in izkušnjam.

Organizatorji tečaja priporočajo, da se udeleženci tečaja vnaprej seznanijo z določenimi koncepti, povezanimi z digitalnim marketingom (npr. SEO, družabna omrežja, e-poštno trženje, spletno oglaševanje), saj tečaj temelji na njihovem nadgrajevanju. Prav na ta vidik opozarja druga udeleženka, ki je v svoji oceni zapisala, da so po njenem mnenju nekatere tematike v sklopu tečaja obravnavane zelo hitro – na srečo pa si lahko posamezne lekcije ogledate večkrat.

Spletni tečaj sta v okviru ekipe Eazl, skupnosti za profesionalni razvoj iz San Francisca, oblikovala soustanovitelj skupnosti Davis Jones in Ludell Jones, vodja marketinga v omenjenem podjetju. Podjetje Eazl je za svoje spletne tečaje prejelo tudi nagrado za inovacije platforme Udemy.

Spletni tečaj Growth Hacking with Digital Marketing je dostopen prek platforme Udemy za 175 €.