Zavod mladi podjetnik: Retrospektiva leta 2012

V nadaljevanju navajamo podatke, ki jih običajno predstavljamo oglaševalcem, ko jih želimo prepričati o ustreznosti našega portala za njihove ponudbe. Tokrat pa si še posebej želimo pomembne dosežke leta 2012 deliti z vami, saj smo marsikaterega izmed njih izpeljali skupaj.
Zavod mladi podjetnik: Retrospektiva leta 2012

Spoštovane bralke in spoštovani bralci!

V našem poslanstvu je, da vam ponujamo brezplačne, aktualne in predvsem natančne informacije, ki vam bodo v dragoceno pomoč ob vstopu v v svet podjetništva. Te cilje, ki so tudi cilji naših zvestih partnerjev, ki s svojo podporo omogočajo naše delovanje, ohranjamo tudi letos. Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo vsem podjetjem, ki so nam izkazali zaupanje. Želimo si, da bi bilo naše sodelovanje tako dobro tudi v prihodnje.

Spletni portal www.mladipodjetnik.si je v letu 2012 obiskalo več kot 425.000 različnih iskalcev podjetniških informacij, ki je naredilo več kot 1,7 milijona ogledov strani. In katere so vam bile najbolj všeč?

Članki:

Podjetniški dogodki:

Novice:

Kolumne:

Na naše e-novice se je v preteklem letu prijavilo več kot 5.000 novih naročnikov, kar skupaj znaša preko 15.000 e-naslovov, ki jim tedensko pošiljamo novice iz sveta podjetništva.

Pripravili smo več kot 40 podjetniških izobraževanj in druženj, ki se jih je udeležilo več kot 2.000 obiskovalcev!

Ste bili del MP zgodbe 2012? Vabljeni, da se z nami družite tudi v novem letu!

Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje