Zavod mladi podjetnik: Retrospektiva leta 2012

V nadaljevanju navajamo podatke, ki jih običajno predstavljamo oglaševalcem, ko jih želimo prepričati o ustreznosti našega portala za njihove ponudbe. Tokrat pa si še posebej želimo pomembne dosežke leta 2012 deliti z vami, saj smo marsikaterega izmed njih izpeljali skupaj.
Zavod mladi podjetnik: Retrospektiva leta 2012

Spoštovane bralke in spoštovani bralci!

V našem poslanstvu je, da vam ponujamo brezplačne, aktualne in predvsem natančne informacije, ki vam bodo v dragoceno pomoč ob vstopu v v svet podjetništva. Te cilje, ki so tudi cilji naših zvestih partnerjev, ki s svojo podporo omogočajo naše delovanje, ohranjamo tudi letos. Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo vsem podjetjem, ki so nam izkazali zaupanje. Želimo si, da bi bilo naše sodelovanje tako dobro tudi v prihodnje.

Spletni portal www.mladipodjetnik.si je v letu 2012 obiskalo več kot 425.000 različnih iskalcev podjetniških informacij, ki je naredilo več kot 1,7 milijona ogledov strani. In katere so vam bile najbolj všeč?

Članki:

Podjetniški dogodki:

Novice:

Kolumne:

Na naše e-novice se je v preteklem letu prijavilo več kot 5.000 novih naročnikov, kar skupaj znaša preko 15.000 e-naslovov, ki jim tedensko pošiljamo novice iz sveta podjetništva.

Pripravili smo več kot 40 podjetniških izobraževanj in druženj, ki se jih je udeležilo več kot 2.000 obiskovalcev!

Ste bili del MP zgodbe 2012? Vabljeni, da se z nami družite tudi v novem letu!

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje