Video: Govorite kot pravi vodja

Avtor — 23.04.2017
Simon Lancaster velja za enega najuglednejših govoropiscev na svetu. Tekom večletne kariere je ustvaril nešteto govorov za znane politične osebnosti, zadnja leta pa se ukvarja predvsem s predavanji in tudi z ustvarjanjem govorov za podjetnike.
Video: Govorite kot pravi vodja

Video: Govorite kot pravi vodja

Večina voditeljev na najvišjih položajih, pa naj gre za podjetnike ali politike, uporablja edinstven način izražanja. Ni vse v besedah – bistvo sporočila se lahko skriva tudi v načinu, na katerega je bil govor publiki predstavljen. Simon Lancaster, eden izmed najuglednejših tekstopiscev na svetu, se tega dejstva še kako zaveda. Več let se namreč že ukvarja s pisanjem govorov za politike in podjetnike, ki skrbijo za svoj ugled in si tako želijo ustvariti suveren in močan govor, s katerim bodo navdušili svoje poslušalce.

Pridružite se nam na Treningu javnega nastopanja >>

V spodnjem videoposnetku si oglejte nastop Simona Lancasterja na TEDx konferenci v Veroni. Predstavil je namreč nekaj učinkovitih tehnik, s katerimi si lahko pomagate postati boljši govorec, kar je predpogoj za vsakega uspešnega voditelja.  

YouTube

Oznake: , ,