Izpostavljeno
"How to work smarter, not harder?" Preveri >>

MP računovodstvo

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 20.06.2015 17:38

Zavod mladi podjetnik, SAOP, Verlag Dashöfer ter računovodski servisi po vsej Sloveniji predstavljamo MP računovodstvo. Gre za model e-računovodstva, ki podjetnikom ponuja precej prednosti pred klasično obliko računovodstva. Med drugim je zelo ugodna tudi cena!

MP računovodstvo

MP računovodstvo

MP računovodstvo je namenjeno vsem podjetnikom, ne glede na obliko podjetja. Z njim želimo pomagati v težkih začetnih korakih poslovanja ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej v Sloveniji. Kot boste videli v nadaljevanju, gre za računovodstvo, ki je z več vidikov še posebej primerno za mlade podjetnike. Temelji na e-računovodstvu, ki je čedalje bolj priljubljen model vodenja računovodstva v Sloveniji ter svetu.

Zakaj izbrati MP računovodstvo?

"E-računovodstvo je nuja za vse, ki želijo poslovati sodobno ter v vsakem trenutku nadzirati poslovanje podjetja." Lea Bevčič, Krasula d.o.o.
  1. Privlačna cena - 79 evrov + DDV na mesec! Gre za končni znesek za vodenje računovodstva, saj so v ceno všteta tudi letna poročila (bilance, ki lahko stanejo tudi do 500 evrov) ter licenca za miniMAX.

  2. Uporabnik MP računovodstva lahko posle z računovodjo opravlja prek spleta. Tako prihranite čas ter denar, ker računovodjo obiščete zelo poredko, saj oba delata s programom na istih podatkih, 100% usklajena!
  3. Pridobite pravico do uporabe miniMAXa s katerim lahko vodite poslovanje, izdajate/sprejemate/pošiljate predračune in račune, vnašate potne naloge in si obračunavate stroške, plačujete obveznosti v spletni banki, pošiljate obračune v e-davke...hkrati pa imate v vsakem trenutku nadzor nad poslovanjem (odprte postavke, prihodki, stroški, bilanca...).
  4. Računovodje poleg računovodskih storitev nudijo tudi poslovno svetovanje, ki je še posebej pomembno za mlade podjetnike.
  5. Partner znanja je Založba Verlag Dashöfer, ki s svojimi strokovnjaki nudi široko paleto znanja s področja računovodstva in prava, ki nudi podjetniško literaturo.

Izberite MP računovodstvo iz svoje regije:

Regija

Računovodski servisTelefonE-naslov
Ljubljanska

Moji računi, Miha Rihar s.p.

Kleos d.o.o. 

Aleph d.o.o.

041 384 048

05 90 41 797

051 619 962

info(at)mojiracuni.si

info(at)kleos.si

Kraška

Krasula d.o.o.
  051 268 364
   info(at)krasula.si

    Štajerska

    Pro Fin d.o.o.

     040 304 023

      info(at)pro-fin.si

       Gorenjska

       Globus Trade d.o.o.

       04 236 46 60

       info(at)globustrade.si

       Za nove stranke do konca meseca veljajo posebne ugodnosti! 1 mesec najema MP pisarne ali 2 meseca virtualne pisarne!
       Pokličite nas na 031 857 940 za več informacij.

       Lahko tudi pošljete povpraševanje: