MP računovodstvo

Zavod mladi podjetnik, SAOP ter računovodski servisi po vsej Sloveniji predstavljamo MP računovodstvo. Gre za model e-računovodstva, ki podjetnikom ponuja precej prednosti pred klasično obliko vodenja računovodstva.

MP računovodstvo je namenjeno vsem podjetnikom, ne glede na obliko podjetja. Z njim želimo pomagati v težkih začetnih korakih poslovanja ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej v Sloveniji.

Kot boste videli v nadaljevanju, gre za računovodstvo, ki je z več vidikov še posebej primerno za mlade podjetnike. Temelji na e-računovodstvu, ki je čedalje bolj priljubljen model vodenja računovodstva v Sloveniji ter svetu.

Zakaj izbrati MP računovodstvo?

"E-računovodstvo je nuja za vse, ki želijo poslovati sodobno ter v vsakem trenutku nadzirati poslovanje podjetja." Lea Bevčič, Krasula d.o.o.
  1. Privlačna cena - 79 evrov + DDV na mesec! Gre za končni znesek za vodenje računovodstva, saj so v ceno všteta tudi letna poročila (bilance, ki lahko stanejo tudi do 500 evrov) ter licenca za miniMAX.

  2. Uporabnik MP računovodstva lahko posle z računovodjo opravlja prek spleta. Tako prihranite čas ter denar, ker računovodjo obiščete zelo poredko, saj oba delata s programom na istih podatkih, 100% usklajena!
  3. Pridobite dostop do miniMAXa s katerim lahko vodite poslovanje, izdajate/sprejemate/pošiljate predračune in račune, vnašate potne naloge in si obračunavate stroške, plačujete obveznosti v spletni banki, pošiljate obračune v e-davke...hkrati pa imate v vsakem trenutku nadzor nad poslovanjem (odprte postavke, prihodki, stroški, bilanca...).
  4. Izbiramo računovodje, ki poleg računovodskih storitev nudijo tudi poslovno svetovanje, ki je še posebej pomembno za mlade podjetnike.

Izberite MP računovodstvo iz svoje regije:

Regija

Računovodski servisTelefonE-naslov
Ljubljanska

Moji računi, Miha Rihar s.p.

Kleos d.o.o.

Aleph d.o.o.

041 384 048

040 797 757

051 619 962

info(at)mojiracuni.si

info(at)kleos.si

Kraška

Krasula d.o.o.
  051 268 364
   info(at)krasula.si

    Štajerska

    Pro Fin d.o.o.

     040 304 023

      info(at)pro-fin.si

       Gorenjska

       Globus Trade d.o.o.

       04 236 46 60

       info(at)globustrade.si

       Za nove stranke MP računovodstva do konca meseca ugodnost: Brezplačno MP svetovanje!
       Pokličite nas na 030 708 807 za več informacij.

       Prijavi se na e-novice!
       Najbolj brane novice