MP računovodstvo

MP računovodstvo je mreža računovodskih servisov po vsej Sloveniji. Vsa računovodstva uporabljajo sistem e-računovodstva, kar podjetnikom omogoča nižanje stroškov, lažji pregled nad delom in možnost za hitrejše poslovno odločanje.
MP računovodstvo

MP računovodstvo je namenjeno vsem podjetnikom, ne glede na obliko podjetja. Z njim želimo pomagati v začetnih korakih poslovanja ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej v Sloveniji. Storitev je na voljo tudi za večja, že uveljavljena podjetja, vendar se cena prilagodi obsegu poslovanja.

MP računovodstvo je iz več vidikov še posebej primerno za mlade podjetnike. Temelji na e-računovodstvu, ki je čedalje bolj priljubljen model vodenja računovodstva v Sloveniji ter svetu.

5 razlogov, zakaj izbrati MP računovodstvo

    1. Privlačna cena – 79 evrov + DDV na mesec! Gre za končni znesek za vodenje računovodstva, saj so v ceno všteta tudi letna poročila (bilance, ki lahko stanejo tudi do 500 evrov) ter licenca za knjigovodski program miniMAX.
    2. Uporabnik MP računovodstva lahko posle z računovodjo opravlja prek spleta. Tako prihranite čas ter denar, ker računovodjo obiščete zelo poredko, saj oba delata s programom na istih podatkih, 100% usklajena!
    3. Pridobite dostop do miniMAXa s katerim lahko vodite poslovanje, izdajate/sprejemate/pošiljate predračune in račune, vnašate potne naloge in si obračunavate stroške, plačujete obveznosti v spletni banki, pošiljate obračune v e-davke…hkrati pa imate v vsakem trenutku nadzor nad poslovanjem (odprte postavke, prihodki, stroški, bilanca…).
    4. Izbiramo računovodje, ki poleg računovodskih storitev nudijo tudi poslovno svetovanje, ki je še posebej pomembno za mlade podjetnikem,
    5. koristniki storitev MP računovodstva so deležni popuste na izobraževanja Zavoda mladi podjetnik.

Izberite MP računovodstvo iz svoje regije:

Regija Računovodski servis Telefon E-naslov
Ljubljanska Moji računi, Miha Rihar s.p.

Kleos d.o.o.

Aleph d.o.o.

041 384 048

040 797 757

051 619 962

info(at)mojiracuni.si

info(at)kleos.si

Obalna IMAGE – računalniški inženiring, d.o.o., Portorož 041 567 720
Štajerska Pro Fin d.o.o. 040 304 023 info(at)pro-fin.si
Gorenjska Globus Trade d.o.o. 04 236 46 60 info(at)globustrade.si

Pokličite nas na 030 708 807 za več informacij.

Pošljite povpraševanje:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Ime in priimek:
*  Telefon:
    Vaše podjetje:
    Kaj potrebujete?

Pošljite povpraševanje:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Ime in priimek:
*  Telefon:
    Vaše podjetje:
    Kaj potrebujete?