Dobrodelni športni dogodek

Vabljeni na BiSport športno-dobrodelno akcijo, kjer smo lansko leto na kolesa naložili v predhodni dobrodelni akciji zbrane igrače ter šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkejših družin in jih osebno dostavili Društvu prijateljev mladine Koper.
Dobrodelni športni dogodek

Kdaj 15.06.2013 od 7:00 do 22:00
Kje Ljubljana - Koper
Kontakt
Koledar

Pot iz Ljubljane do Kopra

Na dan dogodka bo odhod ob predvidoma 5h-5:30h.

Kolesarimo po stari cesti od Ljubljane do Kopra:

Ljubljana-Vrhnika-Logatec (krajši postanek) -Planina-Postojna (krajši postanek) -Hruševje-Senožeče-Divača-Kozina (daljši postanek) -Črni Kal (postanek) -Dekani-Koper = Društvo prijateljev mladine Koper oz. Športni park Bonifika.

Dolžina poti: 120 km

Kolesarili bomo v manjših skupinah – pač glede na kondicijske in kolesne zmožnosti (specialke ali gorska kolesa), vendar naj posebej izpostavimo, da gre za družabno-rekreativni športni dogodek, katerega sporočilo in namen je, da v Koper prikolesarimo kot ena skupina.

Na poti nas spremlja oz. na postankih nas čaka kombi s pijačo in za nahrbtnike ter “onemogle” kolesarje.

Prihod v Koper: ob predvidoma 14h.

Po raztezanju, fotografiranju za arhiv in medije, druženju in izročitvi daril pri DPMK, sledi pogostitev in druženje na obali v centru mesta.

Odhod iz Kopra ob cca. 18h-19h z organiziranim avtobusnim prevozom za kolesa in kolesarje.

Za vse neustrašne kolesarje, ki se boste odločili preizkusiti svojo kondicijo, vzdržljivost in predvsem voljo, pa vesela novica – skupaj z nami bo pot od Ljubljane do Kopra premagoval tudi kombi za morebitne “onemogle” kolesarje.

Dobrodelna akcija

Za otroke iz socialno ogroženih družin bomo ponovno zbirali tudi pisarniške potrebščine, knjige in ostale didaktične igre.

Veseli bodo česar koli: od igrač, knjig in ostalih primernih daril za otroke, do šolskih potrebščin (zvezki, svinčniki, barvice, družabne igre, risalne krede …) in do papirja za kopiranje.

Predlagamo, da igrače zbirate na vašem podjetju in jih kasneje vse skupaj v tednu pred dogodkom pripeljete/dostavite na sedež Bisnode, Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana (3. nadstropje).

Izrazi svojo strast in sodeluj pri športnem in dobrodelnem podvigu tudi ti!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje