Video: Kako poiskati najboljše kandidate za zaposlitev v startupu?

Iskanje primernih delavcev, ki bodo s svojimi talenti in z zagnanostjo kasneje ključno prispevali k rasti podjetja, je ena od nalog, s katero se na začetku svoje podjetniške poti sooča prav vsak ustanovitelj startupa.
Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost

Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost (Vir slike: sxc.hu)

Dobra ekipa lahko v obdobju rasti mladega podjetja veliko pripomore k uspehu, zato je pomembno, da ustanovitelj startupa izbiri bodočih zaposlenih posveti dovolj časa. Izbrati mora ne le dovolj usposobljene kandidate, temveč mora znati opaziti tudi njihove skrite talente in motivacijo za delo. 

Pri zaposlovanju novih članov ekipe v startupu se velikokrat pojavlja težava, saj so plače vsaj na začetku, ko je podjetje še v začetnih fazah poslovanja, nižje kot v drugih, že uveljavljenih podjetjih, zato bodočih sodelavcev ne moremo privabiti zgolj z obljubami po velikih zaslužkih. Prav to pa lahko deluje kot odlično cedilo, s katerim bomo kandidate razdelili na dve skupini – na tiste, katerim je glavna motivacija za delo denar, in tiste, ki delo opravljajo zato, ker uživajo v izzivih ter zaradi želje po nenehni osebnostni rasti in izpopolnjevanju. In prav to so kandidati, ki so za uspeh vašega podjetja najbolj primerni!

Kako prepričati kandidate, za katere menite, da bodo ključno prispevali k uspehu vašega podjetja, pa si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Poglejte tudi: Video – Skrivnost do uspeha je močan karakter 

Oznake: , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje