Vi, vaš sodelavec, Koktajl in Ana Marija Mitič

Avtor — 10.11.2014
Koktajl sprememb je vseslovensko druženje slovenskih računovodij, kadrovikov in vseh, ki jih zanimajo spremembe v davčno-računovodski in delovnopravni zakonodaji. V založbi Verlag Dashöfer bomo te spremembe zapakirali v zdaj že tradicionalni Koktajl sprememb 2015.
Vi, vaš sodelavec, Koktajl in Ana Marija Mitič

Vi, vaš sodelavec, Koktajl in Ana Marija Mitič

Kdaj 27.11.2014 od 10:00 do 15:00
Kje Plaza hotel Ljubljana
Koledar

Na Koktajlu sprememb nas vsako leto obišče veliko udeležencev, kajti Koktajl sprememb ni običajen seminar. Predavanja izbranih slovenskih strokovnjakov popestri zabaven družabni program, nežno pa vas pripravimo tudi na prijetno decembrsko vzdušje, katerega, boste videli, znamo pričarati tudi na Koktajlu.

V letošnjem letu vas bo skozi strokovna predavanja hudomušno vodila Ana Marija Mitič. Obljubimo vam, ne boste se dolgočasili niti za trenutek.

Tisti, ki ste nas obiskali večkrat veste, da dogodek vedno zaključimo z nagradnim žrebanjem, v katerem lahko sodelujejo vsi udeleženci, pripravimo tudi posebne akcije in popuste, katere lahko izkoristite pri nakupu strokovne on-line literature, ki vas bo po Koktajlu sprememb 2015 obveščala o zakonodajnih spremembah še celo leto.

In ker termin srečanja skorajda sovpada z začetkom prazničnega obdarovanja, smo za udeležence pripravili še nekaj drobnih pozornosti.

Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni in poskrbeli bomo, da boste s Koktajla sprememb 2015 odšli z novim znanjem in nasmehom na obrazu.

Pohitite in do 17. 11. 2014 ujamite akcijsko ponudbo – 2 vstopnici za ceno 1! Poleg vas se bo na Koktajla sprememb brezplačno udeležil tudi vaš sodelavec.