Ne zamudite “pitchev” kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2016

Avtor — 26.05.2016
V Zavodu mladi podjetnik bomo tokrat že drugič organizirali dogodek, namenjen predstavitvi oz. "pitchanju" desetih polfinalistov, izbranih med vsemi prijavljenimi na izbor Mladi podjetnik leta 2016. Vabljeni k udeležbi.
Ne zamudite "pitchev" kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2016

Ne zamudite javnih “pitchev” kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2016.

NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani bomo v petek, 10. junija 2016, organizirali dogodek, namenjen javni predstavitvi desetih polfinalistov, izbranih med vsemi prijavljenimi na izbor Mladi podjetnik leta 2016. Kandidati bodo v kratkih “pitchih” predstavili svoj posel pred strokovno komisijo.

Dogodek bo otvoril izkušen “pitcher”, ki bo predaval o tem, kakšna je popolna predstavitev. Gost je zaenkrat še presenečenje, gre pa za poznanega mladega podjetnika, ki je ustvaril več startupov.

V nadaljevanju bo v ospredju s svojimi zgodbami 10 kandidatov, polfinalistov izbora Mladi podjetnik leta 2016. Osredotočili se bodo predvsem na naslednje:

Ne spreglejte: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

  • zgodba podjetnika – kratek pregled dosedanje poti,
  • zgodba podjetja – od začetkov do danes,
  • vizija podjetja in ekipe za nadaljnji razvoj,
  • vrednote, ki jih v podjetju zasledujemo.

Gre za uvod v naš zaključni dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, na katerem bomo razglasili mlado podjetnico oziroma podjetnika, ki bo prejel naziv Mladi podjetnik leta 2016. Sama predstavitev bo vplivala na končno razvrstitev na omenjenem izboru.

Udeležba je brezplačna. Dogodek je odprte narave, ampak je število mest za zunanje udeležence omejeno na 35, zato so obvezne prijave >>