Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 09.10.2016
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov (Vir slike: Pixabay.com)

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačni webinarji podjetja SAOP d.o.o.

Podjetje SAOP d.o.o. je za vse podjetniške navdušence pripravilo lepo število brezplačnih spletnih seminarjev (webinarjev), s katerimi boste pridobili nove koristne informacije iz najrazličnejših poslovnih področij.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Konferenca OptimizeIT

Digitalizacija je danes ena najbolj uporabljenih besed v poslovnem svetu. Slišati je kompleksno. Podjetje SAOP organizira konferenco OptimizeIT, ki se bo odvijala 11. oktobra 2016, na njej pa bodo strokovnjaki predstavili novosti, predloge in rešitve na področju tehnologije.

Kdaj 11.10.2016
Kje Radisson Blu Plaza Hotel

Več informacij >>

(3) Veščine vitkega podjetništva

Pot od ideje do uspešnega produkta ni enostavna. Na voljo sta dve možnosti. Lahko se slepo lotite razvoja produkta in upate, da ga bo kdo po večmesečnem ali večletnem razvoju kupil. Druga možnost je, da pri razvoju uporabite veščine vitkega podjetništva.

Kdaj od 11.10.2016 do 02.11.2016
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Dan odprtih vrat “MI ZA VAS”

MI ZA VAS – dan odprtih vrat bo znova sproščeno poslovno srečanje v oktobru 2016, ob katerem želijo organizatorji navdahniti vse udeležence k samoiniciativni nevsiljivi dinamiki, ki je podjetnikom sicer skupna, a vse prevečkrat prepoznana z dvomljivim predznakom.

Kdaj 13.10.2016, od 10:00 do 17:00
Kje Kolosej (Dvorana 4), Ljubljana

Več informacij >>

Seminar: Podjetni mladi raziskovalci

V Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju bo v petek, 14. oktobra 2016, ob 9. uri ponovno potekal Podjetniški seminar za mlade raziskovalce. Seminar bo začinil zanimiv gost, ki je uspešno komercializiral svojo inovacijo v lastnem podjetju.

Kdaj 14.10.2016, od 08:45 do 15:30
Kje Ljubljanski univerzitetni inkubator

Več informacij >>

Imate idejo, ki lahko spremeni finančno industrijo?

Imate idejo, kako lahko tehnologija spremeni finančno industrijo? Pridruži se Adriatik FinTech Hackathonu, ki bo potekal 15. in 16. oktobra v prostorih ABC HUBa v Ljubljani. Nagradni sklad je vreden več kot 12 tisoč evrov.

Kdaj 15.10.2016
Kje ABC Hub v Ljubljani

Več informacij >>