Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 27.11.2016
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Podjetniški dogodki (Vir slike: Unsplash.com)

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačni webinarji podjetja SAOP d.o.o.

Podjetje SAOP d.o.o. je za vse podjetniške navdušence pripravilo lepo število brezplačnih spletnih seminarjev (webinarjev), s katerimi boste pridobili nove koristne informacije iz najrazličnejših poslovnih področij.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Od ideje do podjetja

Mnogi bralci našega portala si želijo razviti svojo idejo, a jim številni razlogi otežujejo prve podjetniške korake. Sprašujejo se, kako začeti, ali je ideja dovolj dobra in ali je zanjo vredno zapustiti redno službo. Se podobno sprašujete tudi sami? Potem berite dalje.

Kdaj od 04.10.2016 do 23.12.2016
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

NLB Podjetni

Ko produkt razvijemo, ga je moramo čimprej pripraviti na prodajo. V programu NLB Podjetni vas bomo naučili, kako izpiliti poslovni model in cenovno politiko za vaš produkt, kako se lotiti prodaje, kako obvladati spletno prodajo, pogledali si bomo tudi najpomembnejše vidike financ.

Kdaj od 08.11.2016 do 23.12.2016
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Simbioza Digitalna Akademija

Bralci portala mladipodjetnik.si se lahko z 20 odstotnim popustom udeležite sklopa delavnic Simbioza Digitalne Akademije, ki zaobjemajo najpomembnejše digitalne veščine 21. stoletja. Delavnice so namenjene vsem mladim, študentom, brezposelnim in zaposlenim.

Kdaj od 01.11.2016 do 31.12.2016
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Veščine vitkega podjetništva

Pot od ideje do uspešnega produkta ni enostavna. Na voljo sta dve možnosti. Lahko se slepo lotite razvoja produkta in upate, da ga bo kdo po večmesečnem ali večletnem razvoju kupil. Druga možnost je, da pri razvoju uporabite veščine vitkega podjetništva.

Kdaj od 17.11.2016 do 01.12.2016
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

5. Shopper’s Mind Ecommerce Day

Konferenca Shopper’s Mind Ecommerce Day je največji dogodek s področja spletnega nakupovanja, ki enkrat letno poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Ponuja edinstven vpogled v trende in najboljše prakse trgovcev na spletu ter vključuje predavanja številnih priznanih strokovnjakov.

Kdaj 30.11.2016, od 09:00 do 17:00
Kje Kristalna palača, Ljubljana

Več informacij >>

Nova uredba o varstvu osebnih podatkov v EU

Konec maja 2016 je bila v Uradnem listu EU objavljena Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Na seminarju boste izvedeli, katere novosti prinašajo nova pravila, kaj pomenijo za vaše poslovanje in kako se nanje pripraviti.

Kdaj 01.12.2016, od 08:30 do 11:45
Kje Obrtna zbornica Vič

Več informacij >>

MP dogodek: Email marketing

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij. Kontakte je potrebno najprej nabrati, pričeti s pošiljanjem sporočil, nato pa jim še kaj prodati. To pa je potrebno storiti na pravi način. Kako, nam bo razložil Domen Kert, ki se že vrsto let ukvarja z digitalnim marketingom.

Kdaj 02.12.2016, od 14:00 do 16:30
Kje NLB CIP, Trg republike 2, 1000 Ljubljana

Več informacij >>

Vabljeni na TEDxLjubljana 2016 – Zavrtimo kolesje

Verjetno vam je prijatelj kdaj poslal zanimiv video z oznako TED ali pa ste se udeležili dogodka, namenjenega združitvi zamisli s treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja. TEDxLjubljana vabi na dogodek z naslovom Zavrtimo kolesje, ki se bo odvil 4. decembra.

Kdaj 04.12.2016, od 16:00 PM do 20:00
Kje Cankarjev dom

Več informacij >>

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>