Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 03.05.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 05.05.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

23. Start-up cafe: Kako izkoristiti startup/poslovne konference

Mednarodne startup, tehnološke in poslovne konference podjetnikom ponujajo veliko priložnosti: od povezovanja s poslovnimi angeli in investitorji, do sklepanja novih poslov. Vendar kako jih izkoristiti? Se je potrebno na konferenco že prej pripraviti? Odgovor boste dobili na 23. Start-up cafe.

Kdaj 06.05.2015, od 09:00 do 10:30
Kje Sputnik Svetovna kavarna Tržaška cesta 128, 1000 Ljubljana

Več informacij >>

MP šola: Vse o spletnem marketingu

Pomemben del prodaje se dandanes odvija prek spleta. Tudi v primeru produktov, ki se jih težko neposredno prodaja prek spleta, spletna stran služi kot ključni predstavitveni kanal, kjer si lahko stranke naš produkt ogledajo in pridobijo nakupne informacije.

Kdaj 06.05.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

Majska delavnica Podjetniškega kroga

Po izredno uspešni 1. delavnici, kjer so člani sproščeno in navdušujoče predstavili svoje poslovne ideje, degustirali izdelke ter se odlično zabavali ob jogi obraza in zvokih gonga, Podjetniški krog razpisuje Majsko delavnico, kjer bo tokratno srečanje veliko bolj konkretno in podjetno.

Kdaj 06.05.2015, od 18:00 do 20:00
Kje CEZAM Ruše, Mariborska cesta 31, 2342 Ruše

Več informacij >>

e-Simbioz@ v maju z novimi računalniškimi delavnicami

Pri e-Simbiozi so za mesec maj pripravili nove računalniške tečaje. Pridobili boste lahko novo znanje robotike in kodiranja, osnovnega in naprednega znanja programa Excel, oblikovanja fotografij s Photoshopom, kreativnega ustvarjanja z InDesignom ter osnove statistike s programom SPSS.

Kdaj 06.05.2015, od 18:30 do 21:30
Kje Dunajska cesta 22, Ljubljana

Več informacij >>

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje