Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 14.06.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 16.06.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Junijska delavnica podjetnišega kroga

Na junijski delavnici Podjetniškega kroga bo po kratkih predstavitvah vseh podjetij, sledila zanimiva zgodba članice Podjetniškega kroga Kristine, ki vam bo prikazala prvih 5 korakov v marketingu za srednja in mala podjetja, vse to pa bo predstavila tudi na svojem praktičnem primeru.

Kdaj 16.06.2015, od 18:00 do 20:00
Kje CEZAM Ruše, Mariborska cesta 31, Ruše

Več informacij >>

Bančništvo preko družbenih omrežij

V prostorih podjetja Halcoma bo potekala brezplačna mednarodna delavnica za študente z naslovom Bytes of Banking, ki jo organizirata Halcom in društvo študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC. Osrednja tema letošnje strokovne delavnice je bančništvo preko družbenih medijev.

Kdaj 17.06.2015, od 09:30 do 23:55
Kje Prostori podjetja Halcom

Več informacij >>

MP dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

17. junija bodo v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani uspešni mladi in bolj izkušeni podjetniki na mlade podjetnike prenašali svoje bogato znanje in izkušnje. Predavanja, študije primerov, okrogla miza, vzporedno pa coworking prostor za delo, mreženje in sestanke.

Kdaj 17.06.2015, od 11:00 do 19:20
Kje NLB CIP, Trg republike 2, 1000 Ljubljana

Več informacij >>

Naučite se oceniti svoje projekte za Horizon 2020

18. in 19. junija bo potekala delavnica za vse, ki se želijo praktično seznaniti s pripravo projektne dokumentacije za razpise v okviru Horizon2020. Udeleženci se boste naučili samostojno oceniti svoje projekte za program Horizon 2020 in se nato učinkovito lotiti same priprave dokumentacije.

Kdaj od 18.06.2015 do 19.06.2015
Kje Dvorana na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Več informacij >>

Podjetniški večer: Kaj je družbena inovacija?

V četrtek, 18. junija, bo v DPlacu, potekal dogodek z naslovom Kaj je družbena inovacija in kako postati družbeni inovator. Pridite vsi, ki vas zanimajo informacije o tem kaj je družbena inovacija in kako postati družbeni inovator.

Kdaj 18.06.2015, od 17:00 do 19:00
Kje DPlac, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Več informacij >>

Postani Podjetnik 2.0

V okviru mednarodnega projekta Entrepreneur 2.0, ki je sofinanciran s strani Evropske Unije programa Leonardo da Vinci, Podjetje OdobrenO organizira brezplačno usposabljanje z mednarodno dimenzijo “Become Entrepreneur 2.0 – EU funding opportunities and innovative tools for advancing your business”.

Kdaj 19.06.2015, od 08:30 do 13:00
Kje Območna Obrtno-Podjetniška zbornica, Grosuplje

Več informacij >>

Start:Cloud ++ COINVEST showcase & Meet the investors: StartLabs

Svet se vse bolj intenzivno povezuje v internet. Prihodnost narekujejo informacijsko komunikacijske tehnologije, avtomatizirani sistemi, aplikacije, senzorji. Vsemu temu so dodali še področje “Life Science” in rodil se je program start:Cloud ++ COINVEST.

Kdaj 19.06.2015, od 17:00 do 22:00
Kje Hekovnik, Tobačna 5, 1000

Več informacij >>

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje