Nov MP intervju: Gašper Korošec – Barabin

Avtor — 27.05.2014
Čarobna dvorana, zasnovana domišljijsko in barvito, ob spremljavi čudovite glasbe nudi veliko veselja za otroško zabavo. In kaj vse je potrebno za zasnovo takega prostora, ki razveseljuje otroke ob rojstnih dnevih in drugih priložnostih za proslavljanje –, iz golega podjetniškega vidika?
Nov MP intervju: Gašper Korošec – Barabin

Nov MP intervju: Gašper Korošec – Barabin (Vir fotografije: osebni arhiv)

Dvorano, ki jo je mogoče najeti minimalno za tri ure, je Gašper Korošec opremil kar se da magično. Projekt, ki ga je zasnoval v Grosuplju, tako na inovativni ravni poskrbi za nekaj ur trajajočo zabavo otrok in obenem zadovoljni oddih staršev. Pa si poglejmo nekaj podjetniških dejstev, ki se nanašajo na realizacijo omenjene poslovne ideje.

Kateri dejavniki so bili ključni za zagon projekta Barabin?

Sam projekt je bil v moji glavi že nekaj časa, lahko bi se reklo let, glavni pobudnik pa je bila seveda moja žena. K temu so me prisilile tudi sedanje razmere, bil sem v iskanju boljše prihodnosti zase, predvsem pa za svojo družino. Kajti vemo, da časi niso rožnati in zaposlitve stalne oz. zagotovljene ni, zato sem vse moje prihranke vložil v dvorano in se s tem podal na pot podjetnika.

Več v MP intervjuju z Gašperjem Korošcem!

Oznake: