Nov MP intervju: Nika Pušenjak – Larus Inventa

Avtor — 18.10.2014
Ste si kdaj zaželeli regulirati svoje stresne psihofiziološke odzive? Trenirati koncentracijo in določene možganske valove? Se kot vrhunski/-a športnik/-ca ali menedžer/-ka pripraviti na svoj lastni t.i. 'peak performance'? Odgovori ležijo v zgolj dveh besedah: Larus Inventa …
Nov MP intervju: Nika Pušenjak - Larus Inventa

MP intervju: Nika Pušenjak – Larus Inventa (Vir fotografije: Larus Inventa)

Podjetje Larus Inventa v svoji esenci namreč navdušuje z raziskavamiin izvajanjem projektov na področju uporabne psihofiziologoje, s pomočjo uporabe preciznih tehnologij Biofeedback in Neurofeedback.Njihove stranke sestavljajo tako vrhunski športniki in menedžerji, ki si želijo še izboljšati svoje delovanje, kot tudi otroci in odrasli z motnjo hiperaktivnosti in pozornosti, avtizmom in cerebralno paralizo.

Ker je uporabna psihofiziologija izjemno interdisciplinarna veda, se podjetje povezuje z različnimi kredibilnimi izobraževalnimi in raziskovalnimi institucijami v Sloveniji in tujini, kot so: Fakulteta za šport, Medicinska fakulteta v Ljubljani, Univerza Sigmunda Freuda na Dunaju in Univerzitetni klinični center Ljubljana, pri čemer pri samem procesu dela skrbijo za vzajemno omogočanje uvidov in pristnih ‘aha’ momentov.

O naprednih, nevrološko obarvanih tehnologijah in zanimivih odkritjih, ki jih pri tem vsakodnevno doživijo v podjetju, smo se pogovarjali z direktorico Larus Inventa, Niko Pušenjakuniverzitetno diplomirano psihologinjo, ki je podiplomski doktorski študij Biomedicine opravljala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, z usmeritvijo Splošna medicina – Nevrološke vede. Obenem je tudi športna psihologinja in poleg nevroterapije izvaja t.i. ‘peak performance’ treninge za vrhunske športnike in antistresne Biofeedback terapije za klinično in neklinično populacijo.

Več v MP intervjuju: Nika Pušenjak – Larus Inventa >>

Oznake: , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>