Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Mobilna aplikacija za vrtnarjenje Posadi.si, ki jo je na trg pred kratkim lansirala šestčlanska ekipa mladih in je vsem navdušenim vrtnarjem in vrtnaricam v veliko pomoč pri dejavnosti vrtnarjenja, sedaj zbira sredstva za nadaljnji razvoj aplikacije.
Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji! (Vir slike: osebni arhiv Posadi.si)

»Sredstva zbiramo za pomoč pri nadaljnjem razvoju aplikacije, pri tem pa smo si postavili tri ključne cilje: 2500 evrov – za spletno različico Posadi.si, opomnike, aplikacijo, ki bo vedno brezplačna; 5000 evrov – za opozorila za zalivanje po namakalnem modelu, nadgrajen planer vrta: tiskanje načrta, pregled dela čez leto in po letih, prenovljeno grafično podobo aplikacije in 10000 evrov – za iOS in Windows phone različico Posadi.si, celotno aplikacijo z vsemi nadgradnjami, ki bo v Sloveniji vedno brezplačna,« nam glede crowdfunding kampanje pojasni Bojan Blažica, idejni vodja projekta ter doktor informacijskih in komunikacijskih znanosti. 

Poleg zbiranja sredstev je cilj kampanje tudi pridobivanje novih uporabnikov. »Poleg tega smo si s kampanjo postavili fiksen rok, ki nas je motiviral pri razvoju planerja – želeli smo namreč, da bi bil izdan pred začetkom kampanje. Nenazadnje nas je gnala tudi radovednost, da vidimo, kako pravzaprav izgleda pripraviti crowdfunding kampanjo. Zanimiva izkušnja,« razloži Blažica.

S sinhronizacijo med različnimi napravami do učinkovitega skupnega družinskega vrtnarjenja

V ekipi so poleg Bojana še Vanja Blažica, Marko Novak, Tilen Blažica, Peter Krivec in Robert Malečkar. V zadnjem času so pri aplikaciji odpravili veliko pomanjkljivosti, dodali možnost shranjevanja opomb v oblak in uredili sinhronizacijo med različnimi napravami, da lahko družina skupaj vrtnari, njihov seznam rastlin je dopolnjen glede na zahteve uporabnikov (npr. rukola in čičerika), dodana pa je tudi vremenska napoved Agencije za okolje, prilagojena lokaciji vrta. Trenutno zbirajo povratne informacije uporabnikov, da bodo razvite novosti lahko še izboljšali. 

Z Bojanom smo se nedavno pogovarjali v intervjuju Posadi.si >>

»V kratkem bomo začeli s testiranjem v Italiji, dodajali funkcije, odpravili napake in pripravili novo grafično podobo, da bo aplikacija za naslednjo vrtnarsko sezono prav zares kot se ‘šika’,« za konec še poudari Blažica.

Več na: Posadi.si

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje