Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Mobilna aplikacija za vrtnarjenje Posadi.si, ki jo je na trg pred kratkim lansirala šestčlanska ekipa mladih in je vsem navdušenim vrtnarjem in vrtnaricam v veliko pomoč pri dejavnosti vrtnarjenja, sedaj zbira sredstva za nadaljnji razvoj aplikacije.
Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji! (Vir slike: osebni arhiv Posadi.si)

»Sredstva zbiramo za pomoč pri nadaljnjem razvoju aplikacije, pri tem pa smo si postavili tri ključne cilje: 2500 evrov – za spletno različico Posadi.si, opomnike, aplikacijo, ki bo vedno brezplačna; 5000 evrov – za opozorila za zalivanje po namakalnem modelu, nadgrajen planer vrta: tiskanje načrta, pregled dela čez leto in po letih, prenovljeno grafično podobo aplikacije in 10000 evrov – za iOS in Windows phone različico Posadi.si, celotno aplikacijo z vsemi nadgradnjami, ki bo v Sloveniji vedno brezplačna,« nam glede crowdfunding kampanje pojasni Bojan Blažica, idejni vodja projekta ter doktor informacijskih in komunikacijskih znanosti. 

Poleg zbiranja sredstev je cilj kampanje tudi pridobivanje novih uporabnikov. »Poleg tega smo si s kampanjo postavili fiksen rok, ki nas je motiviral pri razvoju planerja – želeli smo namreč, da bi bil izdan pred začetkom kampanje. Nenazadnje nas je gnala tudi radovednost, da vidimo, kako pravzaprav izgleda pripraviti crowdfunding kampanjo. Zanimiva izkušnja,« razloži Blažica.

S sinhronizacijo med različnimi napravami do učinkovitega skupnega družinskega vrtnarjenja

V ekipi so poleg Bojana še Vanja Blažica, Marko Novak, Tilen Blažica, Peter Krivec in Robert Malečkar. V zadnjem času so pri aplikaciji odpravili veliko pomanjkljivosti, dodali možnost shranjevanja opomb v oblak in uredili sinhronizacijo med različnimi napravami, da lahko družina skupaj vrtnari, njihov seznam rastlin je dopolnjen glede na zahteve uporabnikov (npr. rukola in čičerika), dodana pa je tudi vremenska napoved Agencije za okolje, prilagojena lokaciji vrta. Trenutno zbirajo povratne informacije uporabnikov, da bodo razvite novosti lahko še izboljšali. 

Z Bojanom smo se nedavno pogovarjali v intervjuju Posadi.si >>

»V kratkem bomo začeli s testiranjem v Italiji, dodajali funkcije, odpravili napake in pripravili novo grafično podobo, da bo aplikacija za naslednjo vrtnarsko sezono prav zares kot se ‘šika’,« za konec še poudari Blažica.

Več na: Posadi.si

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje