Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Mobilna aplikacija za vrtnarjenje Posadi.si, ki jo je na trg pred kratkim lansirala šestčlanska ekipa mladih in je vsem navdušenim vrtnarjem in vrtnaricam v veliko pomoč pri dejavnosti vrtnarjenja, sedaj zbira sredstva za nadaljnji razvoj aplikacije.
Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji

Posadi. si zbira sredstva v crowdfunding kampanji! (Vir slike: osebni arhiv Posadi.si)

»Sredstva zbiramo za pomoč pri nadaljnjem razvoju aplikacije, pri tem pa smo si postavili tri ključne cilje: 2500 evrov – za spletno različico Posadi.si, opomnike, aplikacijo, ki bo vedno brezplačna; 5000 evrov – za opozorila za zalivanje po namakalnem modelu, nadgrajen planer vrta: tiskanje načrta, pregled dela čez leto in po letih, prenovljeno grafično podobo aplikacije in 10000 evrov – za iOS in Windows phone različico Posadi.si, celotno aplikacijo z vsemi nadgradnjami, ki bo v Sloveniji vedno brezplačna,« nam glede crowdfunding kampanje pojasni Bojan Blažica, idejni vodja projekta ter doktor informacijskih in komunikacijskih znanosti. 

Poleg zbiranja sredstev je cilj kampanje tudi pridobivanje novih uporabnikov. »Poleg tega smo si s kampanjo postavili fiksen rok, ki nas je motiviral pri razvoju planerja – želeli smo namreč, da bi bil izdan pred začetkom kampanje. Nenazadnje nas je gnala tudi radovednost, da vidimo, kako pravzaprav izgleda pripraviti crowdfunding kampanjo. Zanimiva izkušnja,« razloži Blažica.

S sinhronizacijo med različnimi napravami do učinkovitega skupnega družinskega vrtnarjenja

V ekipi so poleg Bojana še Vanja Blažica, Marko Novak, Tilen Blažica, Peter Krivec in Robert Malečkar. V zadnjem času so pri aplikaciji odpravili veliko pomanjkljivosti, dodali možnost shranjevanja opomb v oblak in uredili sinhronizacijo med različnimi napravami, da lahko družina skupaj vrtnari, njihov seznam rastlin je dopolnjen glede na zahteve uporabnikov (npr. rukola in čičerika), dodana pa je tudi vremenska napoved Agencije za okolje, prilagojena lokaciji vrta. Trenutno zbirajo povratne informacije uporabnikov, da bodo razvite novosti lahko še izboljšali. 

Z Bojanom smo se nedavno pogovarjali v intervjuju Posadi.si >>

»V kratkem bomo začeli s testiranjem v Italiji, dodajali funkcije, odpravili napake in pripravili novo grafično podobo, da bo aplikacija za naslednjo vrtnarsko sezono prav zares kot se ‘šika’,« za konec še poudari Blažica.

Več na: Posadi.si

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje