Razpis: podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu

Avtor — 19.11.2016
Na razpis Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu se lahko prijavijo pravne in fizične osebe iz tujine, pa tudi posamezniki, ustanove, društva, organizacije in poslovni subjekti, ki delujejo na področju povezovanja in sodelovanja s Slovenci v zamejstvu.
Razpis: podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu

Razpis: podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu (Vir slike: Unsplash.com)

Namen javnega razpisa je finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu in spodbujanje dejavnosti Slovencev, ki živijo v sosednjih državah in njihovo povezovanje z Republiko Slovenijo.

Cilji javnega razpisa so:

  1. utrjevanje in ohranjanje narodne, jezikovne ter kulturne identitete Slovencev v zamejstvu,
  2. medsebojno povezovanje ter povezovanje skupnosti z Republiko Slovenijo,
  3. delovanje in povezovanje na področju mladih in za mlade ali na področju, gospodarstva ali znanosti ali izobraževanja,
  4. vzdrževanje struktur in dejavnosti Slovencev v zamejstvu,
  5. medijska pojavnost na portalu Slovenci.si.

Okvirna višina sredstev v letu 2017 znaša 6.100.000 EUR.

Rok za prijavo na razpis je 28. november 2016. Za prepozno se šteje vloga, ki ni bila oddana na pošti do vključno tega dne oziroma do tega dne ni bila do 15. ure osebno predložena na določenih sprejemnih mestih.

Vir: USZS

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>