BLOG MARKETING DELAVNICA

»Speed up bag« je nov slovenski crowdfunding projekt!

Na Indiegogo se je predstavil nov slovenski crowdfunding projekt: »Speed up bag«. Gre za kolesarsko torbo, ki je že na prvi pogled drugačna od poznanih kolesarskih torb in ki prav zaradi posebne oblike dosega 60 odstotkov manjši zračni upor kot standardne kolesarske torbe.
»Speed up bag« je nov slovenski crowdfunding projekt!

»Speed up bag« je novi slovenski crowdfunding projekt

Kolesarske torbe od danes dalje niso namenjene le zagotavljanju prostora za najnujnejšo prtljago, ampak postajajo zelo pomemben del kolesa pri zagotavljanju najboljše možne aerodinamike kolesarja.

To se je zgodilo zahvaljujoč timu slovenskih športnih in avanturističnih navdušencev, ki je prepoznal do danes neizkoriščeni potencial kolesarskih torb in razvil najhitrejšo kolesarsko torbo na svetu.

Podprite projekt  >>

Kolesarska torba blagovne znamke »Speed up bag« je že na prvi pogled drugačna od poznanih kolesarskih torb, medtem ko so tehnični podatki naravnost navdušujoči. Torba se ponaša z obliko, ki dosega 60 odstotkov manjši zračni upor kot standardne kolesarske torbe.

Medtem ko kolesarji iščejo kolesa, kolesarske komponente in opremo, ki zmanjšajo zračni upor za desetinke odstotka, kolesarska torba »Speed up bag« zmanjša zračni upor kolesarja za velikanskih 15 odstotkov.

Za zaznavo tako velike razlike kolesarju ni potrebno najeti zračnega tunela. Dovolj je, da na kolo namestite »Speed up bag« in primerjate nove hitrosti in čase kolesarjenja z rezultati, ki ste jih dosegali brez nove kolesarske torbe. Cestni testi so pokazali, da namestitev »Speed up bag« torbe poveča povprečno hitrost kolesarjenja kar za 6 odstotkov.

YouTube

Izum je kolesarko torbo iz hitrostne ovire spremenil v aerodinamični pripomoček

Torba je bila razvita pri iskanju rešitve na klasično kolesarsko težavo povezano s kolesarskimi torbami in prtljago. Ali vzeti s seboj na kolo vso potrebno prtljago in biti zato počasnejši ali pustiti večino prtljage doma in tvegati lakoto, žejo, mraz in druge možne tegobe povezane s pomanjkanjem prtljage? Od danes je odločitev preprosta: Kolesar je z namestitvijo »Speed up bag« kolesarske torbe hitrejši, zato bo imel na kolesu nameščeno kolesarsko torbo »Speed up bag« tudi, če je torba prazna.

Vzrok za velikanski vpliv izumljene torbe na zračni upor kolesarja je v njeni konstrukciji. Aerodinamika klasičnega kolesarja je naravnost katastrofalna, zato je mogoče doseči veliko zmanjšanje zračnega upora že z preprostimi aerodinamičnimi dodatki, z aerodinamično najpopolnejšimi kolesi pa kolesarji dosegajo celo več kot 10 krat manjši zračni upor od kolesarjev na standardnih kolesih.

Medtem ko je svetovni rekord z aerodinamičnim kolesom v vožnji na eno uro 91,5 km, je svetovni rekord klasičnega kolesarja le 56,3km. Zaradi omenjenega velikanskega potenciala za znižanje zračnega upora klasičnih kolesarjev je presenetljivo, da kolesarska torba »Speed up bag« ni bila izumljena že prej.

Volumen torbe je 4 litre, kar več kot zadostuje potrebam kolesarja po prostoru za prtljago. Zaradi zmanjšanega zračnega upora torba poveča tudi doseg električnih koles in zmanjšuje trud potreben za poganjanje pedal na vseh vrstah koles. Kolesarska torba je odlična tudi za kolesarske ture in avanture.

»Speed up bag« tim je začel zbirati sredstva za vzpostavitev proizvodnje »Speed up bag« kolesarske torbe na crowdfunding platformi Indiegogo.com, kjer lahko izdelek tudi kupite. Na voljo je v različnih barvah in tudi v ultra lahki različici iz karbona.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje