Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu

Danae Ringelmann, ena izmed ustanoviteljic Indiegoga, ene najpriljubljenejših platform za množično financiranje na svetu, je za vse, ki nameravate pripraviti crowdfunding kampanjo, pripravila nekaj dragocenih in koristnih nasvetov, katerim je vredno slediti.
Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu

Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu (Vir slike: Inc.com)

Danae Ringelmann se na množično financiranje zagotovo izredno dobro spozna, saj se je skupaj s Slavom Rubinom in Ericom Schellom leta 2008 proslavila kot ena izmed ustanoviteljic Indiegoga, danes tudi med Slovenci izjemno priljubljene crowdfunding platforme. Tedaj je tovrsten način zbiranja sredstev med podjetniki veljal za novost, ki pa je, tudi po zaslugi dobrega dela Ringelmannove, hitro pričela pridobivati na veljavnosti in priljubljenosti.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate nekaj dragocenih nasvetov Ringelmannove, s katerimi si lahko pomagate pri snovanju kvalitetne crowdfunding kampanje, ki bo pritegnila veliko število podpornikov in vam bo omogočila zbrati visok znesek. 

YouTube

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje