Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu

Danae Ringelmann, ena izmed ustanoviteljic Indiegoga, ene najpriljubljenejših platform za množično financiranje na svetu, je za vse, ki nameravate pripraviti crowdfunding kampanjo, pripravila nekaj dragocenih in koristnih nasvetov, katerim je vredno slediti.
Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu

Video: Dobra zgodba je ključ do uspeha v crowdfundingu (Vir slike: Inc.com)

Danae Ringelmann se na množično financiranje zagotovo izredno dobro spozna, saj se je skupaj s Slavom Rubinom in Ericom Schellom leta 2008 proslavila kot ena izmed ustanoviteljic Indiegoga, danes tudi med Slovenci izjemno priljubljene crowdfunding platforme. Tedaj je tovrsten način zbiranja sredstev med podjetniki veljal za novost, ki pa je, tudi po zaslugi dobrega dela Ringelmannove, hitro pričela pridobivati na veljavnosti in priljubljenosti.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate nekaj dragocenih nasvetov Ringelmannove, s katerimi si lahko pomagate pri snovanju kvalitetne crowdfunding kampanje, ki bo pritegnila veliko število podpornikov in vam bo omogočila zbrati visok znesek. 

YouTube

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje