TOP trader – tekmovanje v trgovanju

Si eden od tistih, ki imajo napredno znanje in si ga želijo preizkusiti tudi v praksi? Zate in za vse, ki želijo trgovati na profesionalni platformi, se na njej učiti in ob tem osvojiti tudi priznanje ali lepo nagrado, je Študentska borza NOVOST: tekmovanje TOP trader.
TOP trader – tekmovanje v trgovanju

Kdaj 16.05.2012 od 18:00 do 21:00
Kje Ekonomska fakulteta v Ljubljani, Lila dvorana
Koledar

Si eden od tistih, ki imajo napredno znanje in si ga želijo preizkusiti tudi v praksi? Dobro poznaš lastnosti kapitalskih trgov in jih aktivno spremljaš? Že dolgo čakaš na naprednejši trgovalni izziv? Zate in za vse, ki želijo trgovati na profesionalni platformi, se na njej učiti in ob tem osvojiti tudi priznanje ali lepo nagrado, je Študentska borza skupaj s podjetjem Alta pripravila NOVOST: tri tedensko tekmovanje v trgovanju, imenovano TOP trader. Glavna nagrada za najboljšega traderja je plačana praksa v podjetju Alta, prav tako pa smo pripravili nagrade tudi za ostale uspešne traderje.

Prijavi se in morda boš prvi TOP trader prav ti.

Tekmovanje bo potekalo na:

delniškem,

surovinskem in

valutnem (FOREX) trgu.

Odprli ga bomo z otvoritvenim dogodkom, ki bo v sredo, 16. 5. 2012, ob 16:00 v Lila dvorani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Takoj po otvoritvi bo sledila napredna delavnica, na kateri boš med drugim lahko več izvedel o:

– TradePortu – platformi na kateri bo potekalo trgovanje,

– finančnih instrumentih s katerimi se bo trgovalo,

– »money managementu«,

– tehnični analizi in

– trgovalnih strategijah.

Med tekmovanjem se bodo tekmovalci lahko udeležili številnih izobraževalnih in razvedrilnih dogodkov, družili z Altinimi strokovnjaki, imeli ekskluzivni dostop do Altine trgovalne sobe, si ogledali posebne webinarje in bili deležni še mnogo drugih ekskluzivnih ugodnosti.

TOP Trader je lahko odlična priložnost in odskočna deska za tvoj Začetek donosne prihodnosti.

Ne odlašajte in se prijavite na www.studentskaborza.eu, kjer lahko izveste tudi več o tekmovanju!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje