
VIP večer z Ireno Fonda (slika: sxc.hu)
Irena Fonda je po izobrazbi doktorica molekularne biologije, ki pa je pustila perspektivno službo znanstvenice in se odločila za samostojno podjetniško pot. Danes je ribogojka, njeni brancini pa so postali vrhunska zgodba v gastronomiji – po mnenju kulinaričnih strokovnjakov so njihovi brancini kvalitetnejši od divjih brancinov.
In vendar ni kakovost vodilo samo pri izdelkih – podjetje Fonda, ki ga je Irena ustanovila skupaj z očetom Ugom in bratom Leanom, je odlično pozicioniralo tudi svojo blagovno znamko, ki zadošča vsem merilom najvišjega ranga, a hkrati ostaja cenovno dostopna vsakomur.
“Na vsak način pa vso zgodbo spremlja zares dober produkt, saj s povprečnim ali celo slabim nobena blagovna znamka ne zdrži. In mi delamo pošteno, se trudimo in s svojo prisotnostjo skušamo potrošnikom povedati še kaj novega, morda dvigniti kulturo “morskega” prehranjevanja,” o uspehu podjetja pravi februarska gostja.
Vabljeni, da se dogodka udeležite v četrtek, 9. februarja ob 19. uri v Kiberpipi (Kersnikova 6). Vstop na dogodek je prost, nanj pa je potrebna prijava.