Elegantne ročne ure z zamenljivimi paščki na platformi Indiegogo

Na platformi Indiegogo se predstavlja nov slovenski projekt: elegantne ure blagovne znamke Mossepic, ki se lahko pohvalijo s kar petimi zamenljivimi paščki.
Mossepic cover

Elegantne ročne ure z zamenljivimi paščki na platformi Indiegogo. (Vir slike: Mossepic)

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu je izjemno pomembno, da se posamezniki lahko hitro prilagajamo svoji okolici. Tudi naš stil se vsakodnevno spreminja. In prav zato so bile oblikovane ure Mossepic – da se spreminjajo skupaj z vami.

Ena ura in pet zamenljivih paščkov

Ročne ure iz kolekcije Mossepic so bile oblikovane, da zadovoljijo vse vaše želje. Zato ob nakupu ure prejmete pet zamenljivih paščkov, s katerimi boste v nekaj sekundah popolnoma spremenili svoj videz in stil.

Svoj dan lahko tako začnete s klasičnim usnjenim paščkom, ki se sklada z vašim poslovnim videzom. Popoldanske opravke lahko poživi sproščeni pašček iz najlona, k večernemu zmenku pa se najbolje poda elegantni pleteni pašček.

Zakaj bi torej zapravljali denar za pet različnih ročnih ur, če lahko kupite eno samo uro, ki se bo prilagodila vsem vašim potrebam in bo primerna za vsako priložnost?

Mossepic stili

Ura Mossepic se prilagaja vašemu stilu. (Vir slike: Mossepic)

Prva premium 5 v 1 kolekcija ročnih ur

Ekipa, ki je oblikovala kolekcijo Mossepic, je koncept razvijala več kot eno leto. Njihov cilj je bil doseči odlično kakovost za dostopno ceno. Pri tem so bili pozorni tako na kvaliteto izbranih materialov kot na privlačen videz.

Tudi samo ime Mossepic odraža vizijo ustvarjalcev: svojim podpornikom ponuditi »najboljšo kolekcijo ročnih ur na svetu« (angl. the most epic watch collection ever).

Temelj za videz oziroma dizajn ure je predstavljala preprostost, enostavnost, ki je prepletena z razkošno eleganco. Takšno ročno uro zaznamuje večen slog, ki je vedno moderen. Končni rezultat je elegantna in moderna ura, ki se lahko pohvali z natančno izdelanimi detajli in vsestransko uporabnostjo.

Tehnične podrobnosti

Pri izdelavi so bili uporabljeni izjemno kvalitetni materiali, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo ur iz kolekcije Mossepic. Številčnico pokriva safirno steklo, ki je izjemno odporno in trpežno. Zanesljiv kvarčni mehanizem poganja zmogljiva baterija, katere življenjska doba je kar pet let.

Ura je izdelana iz nerjavnega jekla in je vodoodporna, zaradi česar je primerna za vsakodnevno uporabo.

Mossepic tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti ročnih ur Mossepic. (Vir slike: Mossepic)

Poiščite svojo kolekcijo!

Ure Mossepic so na voljo v kar šestih kolekcijah: tri so namenjene moškim, tri pa ženskam. Vsako kolekcijo sestavljajo:

  • 2 usnjena paščka (v črni in rjavi barvi)
  • 1 pašček iz pletenega nerjavnega jekla
  • 2 t. i. nato paščka iz najlona

Vsi paščki so opremljeni s t. i. quick release sistemom, ki omogoča hitro in enostavno menjavo, za kar ne potrebujete dodatnih pripomočkov.

Barvne kombinacije v posameznih kolekcijah so skrbno izbrane in prilagojene različnim življenjskim slogom. Uro Mossepic lahko tako prilagodite izbranemu stilu, posebni priložnosti ali trenutnemu počutju.

Dodatni paščki

Po zaključku kampanje na platformi Indiegogo bodo na spletni strani blagovne znamke Mossepic na voljo tudi dodatni paščki po dostopnih cenah.

Izkoristite ponudbo super early bird!

S kampanjo na platformi za množično financiranje Indiegogo želijo ustvarjalci ročnih ur Mossepic zbrati 25.000 dolarjev.

V okviru posebne ponudbe super early bird si lahko zagotovite izbrano kolekcijo Mossepic za 89 dolarjev. Za 170 dolarjev boste dobili dve kolekciji, za 255 dolarjev pa tri izbrane ure.

Kampanja traja do sredine marca, prvi podporniki pa bodo svoje ure po zagotovilih ustvarjalcev kampanje prejeli v aprilu.

Morda vas zanima tudi sorodna vsebina
WEBINAR! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

WEBINAR! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Konferenco Trendi digitalnega marketinga 2020 bomo zaradi COVID-19 izvedli v obliki webinarja! Že tretjič zapored vas  vabimo na spletno konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.   Preberite več >>


Fermentirajmo kombučo – Kefirko ponovno na Kickstarter

Fermentirajmo kombučo – Kefirko ponovno na Kickstarter

Znamka Kefirko, znana po svojih inovativnih izdelkih za domačo fermentacijo in pripravo kefirja, sira, drož, kombuče in drugega, je na platformi za množično financiranje Kickstarter 16. aprila predstavila svojo 5. kampanjo, tokrat za novi Kombuča Fermentor. Preberite več >>

Katere platforme za množično financiranje naj podjetniki preizkusijo v 2024?

Katere platforme za množično financiranje naj podjetniki preizkusijo v 2024?

Z vzponom digitalnih inovacij postaja razvoj platform za množično financiranje vse pomembnejši, množično financiranje pa med podjetniki postaja vse bolj priljubljen način zbiranja kapitala. Platforme podjetnikom služijo kot dinamična vozlišča, kjer njihove ideje lahko najdejo podporo svetovnega občinstva. Preberite več >>

Ministrstvo za gospodarski razvoj podpira socialna podjetja

Ministrstvo za gospodarski razvoj podpira socialna podjetja

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je s sredstvi Evropskega regionalnega sklada podprlo vzpostavitev specializiranega podpornega okolja za socialna podjetja. Preberite več >>

Novo na Kickstarterju: leseni inhalator za eterična olja Kiff

Novo na Kickstarterju: leseni inhalator za eterična olja Kiff

Še dober mesec dni bo na Kickstarterju, platformi za množično financiranje inovativnih projektov, zagonska sredstva zbiral novi slovenski projekt Kiff. Gre za ročno izdelan lesen inhalator za eterična olja, ki sta ga razvila študenta medicine Matej Žnidarič in Žan Michel Žurga. Projekt je že prvi dan kampanje na Kickstarterju zbral več kot 1500 evrov, njun cilj je v dobrem mesecu dni zbrati vsaj 5000 evrov. Preberite več >>

Nov slovenski projekt na Kickstarterju – Spoznajte Evolve Garden

Nov slovenski projekt na Kickstarterju – Spoznajte Evolve Garden

Te dni lahko na Kickstarterju podprete nov slovenski projekt Evolve Garden. Gre za kit, ki omogoča enostavno gojenje “mikrozelenjave” in začimb na okenski polici, kuhinjskem pultu ali celo v pisarni. Izdelek je v celoti izdelan v Evropski uniji iz naravi prijaznih materialov in zasleduje “low waste” trende. Preberite več >>

Slovenski projekti, ki so v letu 2019 zbirali sredstva prek Kickstarterja

Slovenski projekti, ki so v letu 2019 zbirali sredstva prek Kickstarterja

Kickstarter med Slovenci ostaja priljubljeno orodje zbiranja sredstev za razvoj podjetniške ideje. Koliko slovenskih projektov se je na tej platformi za množično financiranje predstavilo v letu 2019 in kolikšna je bila uspešnost njihovih kampanj? Preberite več >>

Slovenski projekt na Kickstarterju: 2-in-1 holder for phone & GoPro

Slovenski projekt na Kickstarterju: 2-in-1 holder for phone & GoPro

Naprava "2-in-1 holder for phone& GoPro" je namenjena stabilizaciji pametnega telefona med vožnjo z avtom, kolesom, motorjem. Uporabna pa je tudi za domačo rabo kot podstavek za telefon. Preberite več >>

Slovenski projekt na Kickstarterju: oWinder

Slovenski projekt na Kickstarterju: oWinder

Na Kickstarterju lahko podprete slovenski projekt: oWinder je navijalec avtomatskih mehanskih ur s posebnim načinom navijanja in pogona, kar mu omogoča neslišno delovanje. Zagotavlja točen čas in daljšo življenjsko dobo ročnim uram. Preberite več >>

Slovenski projekt na Kickstarterju: LayOn travel pad

Slovenski projekt na Kickstarterju: LayOn travel pad

Na Kickstarterju lahko podprete slovenski projekt LayOn travel pad. Gre za idealen pripomoček za popotnike, ki se lahko uporablja kot ležalka ali vzglavnik. Preberite več >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje