Spletni tečaj: Managing for Innovation

Avtor — 31.03.2017
Inovacije so gonilo razvoja, česar se mora zavedati vsako podjetje. Če želite v svojem podjetju vzpostaviti inovacijski proces in uspešno upravljati z njim, se lahko udeležite spletnega tečaja Managing for Innovation v organizaciji univerze v Leedsu in podjetja IBM.
Spletni tečaj: Managing for Innovation

Spletni tečaj Managing for Innovation vas bo pripravil na upravljanje z inovacijami. (Vir slike: Pixabay)

Spletni tečaj Managing for Innovation so razvili svetovno znani strokovnjaki s področja strategije in inovacij z Business School univerze v Leedsu in iz podjetja IBM. Tečaj vam bo pomagal razumeti, zakaj morajo organizacije vzpostaviti inovacijski proces in inovacije upravljati sistematično.

Po tečaju boste pripravljeni voditi inovacijske iniciative ter prepoznati povezane izzive in različne vrste inovacijskih strategij. Spoznali boste tudi ključne dejavnike motivacije in praktične nasvete za vključevanje inovacijskega procesa tako v uspešno organizacijo kot v mlado, rastoče zagonsko podjetje.

Trajanje tečaja: 2 tedna, 4 ure na teden

Cena: brezplačno; 99 funtov za dodatne možnosti

Udeležite se tečaja Managing for Innovation!

Obravnavane tematike

  • prepoznavanje ovir, izzivov in pasti, ki vplivajo na uspešnost upravljanja z inovacijami
  • pomembnost upravljanja z inovacijami
  • razlikovanje med inovacijami v temeljnem poslovanju in transformativnimi poslovnimi priložnostmi
  • oblikovanje seznama akcijskih točk v povezavi z upravljanjem z inovacijami za udeleženčevo podjetje
  • definiranje koncepta odprte inovacije
  • predstavitev različnih načinov spodbujanja odprtega in sodelovalnega inovacijskega procesa
  • spoznavanje osnovnih elementov t. i. oblikovalskega razmišljanja (angl. design thinking)
  • spoznavanje virov korporativnega znanja in pravic, povezanih z intelektualno lastnino
  • analiza inovacijskih zmožnosti organizacije udeleženca

»Spletni tečaj se osredotoča na praktično vključevanje nekaterih orodij, tehnik, procesov, organizacije in kulture za izboljševanje upravljanja z inovacijami v vašem podjetju ali organizaciji,« opiše tečaj Managing for Innovation Tony Morgan, eden od njegovih avtorjev.

Komu je namenjen tečaj?

Spletni tečaj je namenjen vsem posameznikom, ki se aktivno zanimajo za upravljanje z inovacijami in želijo razširiti svoje znanje s tega področja. Namenjen je predvsem zaposlenim in vodilnim iz profitnih in neprofitnih organizacij različnih velikosti, starosti in z različnih področij.

Tečaj vodijo strokovnjaki s področja strategij in inovacij z univerze v Leedsu in iz podjetja IBM Matt Mount, Krsto Pandza, Tony Morgan, Tyrone Pitsis in Liz Mason.

Spletni tečaj Managing for Innovation je zainteresiranim na voljo brezplačno na povezavi, za doplačilo 99 funtov pa boste prejeli tudi neomejen dostop do vseh gradiv in testov ter certifikat o končanem tečaju.