Dan projektnega managementa

Mladi projektni managerji organizirajo Dan projektnega managementa v športnem duhu. Razkrivali bodo projekt Planica z vseh zornih kotov: izbrali so štiri odmevne projekte, ki jih povezuje slovenska Planica. Povabili so govorce s področij športa, turizma, tehnike in organizacije.
Dan projektnega managementa

Planica 360° – Projekt Planica z vseh zornih kotov

Kdaj 14.04.2016 od 15:00 do 16:00
Kje Ekonomska fakulteta, predavalnica P-216
Koledar

Ob preučevanju primerov dobrih praks bodo gostujoči predavatelji spregovorili o idejni zasnovi projekta, oblikovanju ekipe, realizaciji in težavah s katerimi so se srečevali pri izvedbi projekta. 

Na dogodku se bodo zvrstila štiri predavanja, vsako namenjeno vpogledu v ozadje posameznega projekta:

  • Predstavitev projekta Nordijski center Planica

Nordijski center Planica sestavlja sedem modernih skakalnic s spremljajočimi objekti, prenovljena letalnica ter moderen center za smučarske teke. Športni center ponuja kakovostne turistične in športne storitve ter z raznovrstnimi atraktivnimi programi živi tako pozimi kot poleti. Jure Žerjav, vodja Nordijskega centra, bo spregovoril o vodenju enega največjih športnih centrov pri nas.

  • Predstavitev projekta Planiški vetrovnik

Prvi vetrovnik na svetu, na katerem lahko sočasno trenirajo skakalci in padalci, je rezultat slovenskega znanja. Med goste so povabili predstavnike ekipe, ki je zasnovala in izvedla inovativen in tehnično dovršen projekt razvoja, izdelave in postavitve Planiškega vetrovnika.

  • Predstavitev projekta Planica Zip line

Najstrmejši zip line na svetu ponuja adrenalinskim navdušencem nepozabno izkušnjo, da tudi sami izkusijo polet v Planici. Ozadje projekta Zip line Planica nam bo razkril Jure Koren, vodja podjetja Koren sports, ki je uspel iz osebnega konjička ustanoviti uspešno podjetje, katero je danes eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju organiziranja in izvajanja športnih programov.

  • Predstavitev organizacije dogodka Smučarski poleti v Planici

K sodelovanju so povabili ekipo, ki stoji za organizacijo tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih. Na predavanju bomo dobili vpogled v organizacijo športnih dogodkov in obiskovalcem ponudili odgovore na vprašanja, kako poteka projektni management pri organizaciji velikih športnih tekmovanj.

O Dnevu projektnega managementa

Letošnji Dan projektnega managementa so zastavili v duhu interdisciplinarnosti, zato so povabili govorce, ki prihajajo iz različnih področij. Na primeru dobre prakse bodo udeležencem ponudili odgovore na vprašanja o snovanju, organizaciji in vodenju projektov. Poudariti želijo pomen interdisciplinarnosti oz. povezave različnih področij, ki je potrebna za uspešno realizacijo velikih projektov.

Gostujoči govorci bodo spregovorili o idejni zasnovi projektov, oblikovanju ekipe, komunikaciji in težavah s katerimi so se srečevali pri realizaciji projektov. Poudarek bo predvsem na tehnikah, s katerimi se lahko izognemo težavam, ki se pojavijo v praksi oz. kako jih najlažje rešimo. Ob preučevanju primerov iz prakse bomo razpravljali o tem, kako poteka projektni management pri organizaciji velikih športnih tekmovanj in vodenju projektov s področja športa, turizma in tehnike.

Na Dan projektnega managementa vabijo študente različnih smeri, saj želijo z dogodkom vzpodbuditi povezovanje znanja z različnih področij.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje