Digital|K konferenca

Avtor — 18.04.2016
V Bolgariji bo 19. in 20. maja potekal Digital|K, največji tehnološki in startup dogodek na področju jugovzhodne Evrope. Dvodnevne konference se bodo udeležili vodilni tehnološki podjetniki, samorogi, startupi, investitorji in drugi strokovnjaki, zato možnosti za mreženje ne bo manjkalo.
Digital|K konferenca

Digital|K konferenca

Kdaj 19.05.2016 od 0:00 do 20.05.2016 23:59
Kje Sofija, Bolgarija
Koledar

Digital|K – največji tehnološki in startup dogodek na področju jugovzhodne Evrope

Dvodnevne konference se bodo udeležili vodilni tehnološki podjetniki, samorogi, startupi, investitorji in drugi strokovnjaki, zato možnosti za mreženje ne bo manjkalo. Prisotnih bo preko 50 govorcev, ki bodo z več kot 2000 udeleženci delili svoje znanje in izkušnje, pa tudi več kot 30 investitorjev.

Tudi letos bo v okviru Digital|K konference potekalo startup tekmovanje

Prijavljeni startupi, ki se bodo v predizboru izkazali za najboljše, bodo imeli možnost predstavitve vodilnim evropskim tveganim kapitalistom in tehnološkim medijem, ki bodo prisotni na dogodku. Finalisti, ki bodo na zadnji dan konference morali pripraviti tudi kratek “pitch”, pa se bodo poleg tega potegovali še za denarno nagrado v višini 10 tisoč evrov.

Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje