Enodnevna konferenca, 5. Poslovna informativa

Vabljeni ste na brezplačno enodnevno konferenco za zaposlene in kadrovnike, ki bo potekala v petek, 22. januarja, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predstavilo se bo 17 podjetij, organizatorji pa pripravljajo še 12 predavanj in predstavitev ter odmore s kavo.
Enodnevna konferenca, 5. Poslovna informativa

Enodnevna konferenca, 5. Poslovna informativa

Kdaj 22.01.2016 od 8:30 do 18:00
Kje Gospodarsko razstavišče v Ljubljani
Koledar

Se sprašujete, kako učinkovito voditi delovne procese, kako uvajati spremembe v kolektiv, kako se rešiti nepotrebnega stresa? Želite pripraviti učinkovito spletno stran, se zavedate pomena kariernih veščin? Bodite korak pred drugimi. Obiščite odlična predavanja in individualna svetovanja na razstavnih prostorih v okviru 5. Poslovne Informative in brezplačno nadgradite svoje znanje in znanje zaposlenih.

Dogodka se lahko udeležite za ves dan, ali pa izberete le nekaj predavanj. Na dogodek lahko povabite tudi vaše sodelavce, prijatelje, najbližje.

Prijave na predavanja so obvezne in na voljo le še danes!

Vstop na konferenco Poslovna Informativa je brezplačen. Elektronske prijave na predavanja so obvezne in so možne do 20. januarja 2016 oz. do zasedenosti vseh prostih mest. Odjave so možne do 21. januarja 2016. V kolikor organizator do vključno 21. januarja ne prejme vaše uradne odjave na elektronski naslov grega.kajnih@proevent.si, vam bo zaračunal neodobrene odjavne stroške v višini 20,00 evrov (DDV vključen).

Urnik predavanj in obrazec za prijavo na predavanja najdete na informativa.si.