Fret Friend Kickstarter Launch Party

Fret Friend gre na Kickstarter! Pridružite se ekipi 2. februarja 2016 ob 17:00 v Ljubljani ob pijači, glasbi in druženju. Skupaj boste zaznamovali začetek njihove kampanje zbiranja sredstev, kaj popili in uživali ob dobri glasbi.
Fret Friend Kickstarter Launch Party

Fret Friend Kickstarter Launch Party

Kdaj 02.02.2016 od 17:00 do 20:00
Kje Prulček, Prijateljeva ulica 2, 1000 Ljubljana
Koledar

Po skoraj dveh letih se Tim in Žiga Berce, ki sta se na Kickstarterju že predstavila z namizno igro Tracker, znova podajata na to platformo. Pridružil se jima je še Klemen Lorber in ustvarili so pripomoček za lažje in hitrejše učenje igranja kitare, s katerim imajo večje, mednarodno obarvane načrte. 

Fret Friend, kot so ga poimenovali, je primeren tako za začetnike kot tudi tiste, ki se z igranjem tega privlačnega instrumenta ukvarjajo že več let. Pripomoček je oblikovan iz kompozitnega blaga, ki ga bo ekipa uvažala iz Italije; na njegovi zgornji strani je material, po katerem lahko zapišemo tone, spodnja stran pa je iz gume, ki preprečuje zdrse po vratu kitare. Z ježki ga vpnemo pod strune, na vrat kitare in že je pripravljen za uporabo – risanje tonov.

Ekipa bo Fret Friend predstavila na posebnem dogodku v torek, 2. februarja 2016, ki se bo pričel ob 17:00, potekal pa bo na lokaciji: Prulček, Prijateljeva ulica 2, v Ljubljani. Tedaj bo potekal tudi štart kampanje na Kickstarterju, in sicer ob 18:00.

Organizatorji obljubljajo: 

  • Brezplačno pivo za prve backerje;
  • Jam session – kjer lahko poskusite FretFriende;
  • Razglasitev zmagovalca nagradne igre;
  • Začetek kampanije ob 18:00.