Motivation Up

Avtor — 04.01.2016
V ABC pospeševalniku v Ljubljani bo 5. januarja 2016 potekal motivacijsko obarvan dogodek, ki bo udeležence spodbudil k zastavljanju ciljev ter njihovemu uresničevanju. Dogodek bo potekal v obliki motivacijskih govorov ter dela v skupini, kjer bodo udeleženci sodelovali med seboj.
Motivation Up

Motivation Up (Vir slike: Pixabay.com)

Kdaj 05.01.2016 od 19:30 do 21:30
Kje ABC pospeševalnik
Koledar

Glavne teme dogodka:

  • uresničevanje posameznikovega potenicala;
  • zastavljanje osebnih ciljev;
  • samomotiviranje posameznika;
  • uresničevanje zastavljenih ciljev. 

Dogodek bo potekal v obliki motivacijskih govorov, v okviru katerih bodo govorci razkrili svoj pogled na tematike, ob koncu pa bo potekala delavnica v skupinah, kjer bodo udeleženci med seboj razpravljali o temah pogovora.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje