Veste, kako navdušiti investitorja v 5 minutah?

Avtor Maja Borštnik — 29.11.2014
Komentiraj!
Bliža se zadnji Startup Cafe v letu 2014, na katerem bo govora o pripravi zmagovalnega pitcha. Gosta moderiranega pogovora, ki bo potekal 3. decembra 2014 v Kavarni Sputnik v Ljubljani, bosta Tomaž Izak (Modri planet) in Matej Peršolja (Carlock).
Veste, kako navdušiti investitorja v 5 minutah?

Veste, kako navdušiti investitorja v 5 minutah?

V začetku novembra je v Novi Gorici potekal največji investicijski forum v Sloveniji, 2014 Coinvest Venture Days, z več kot 300 udeleženci iz več kot 25 držav. V treh dneh se je 70 mednarodnim investitorjem predstavilo skoraj 70 startupov iz Slovenije in držav JV Evrope.

Zadnji Startup Cafe v letu 2014 bo potekal prav v znamenju zgoraj omenjenega dogodka, saj bosta kot govorca nastopila zmagovalca investicijske konference in prisotnim zaupala, kako pripraviti zmagovalni pitch.

Gosta moderiranega pogovora ob 8.00, ki ga bo vodil Iztok Hočevar, bosta:

  • Tomaž Izak, Modri planet3D Survey je proizvod za geodetska podjetja, ki omogoča 3D projektiranje na realističnih podlagah s pomočjo brezpilotnega plovila in programske opreme; 
  • Matej Peršolja, CarlockCarLock predstavlja najenostavnejšo rešitev za spremljanje vozila preko mobilnega telefona.

Govora bo o pripravah na predstavitev pred mednarodnimi investitorji, najpomembnejših elementih predstavitve, razlikah med evropskimi in drugimi investitorji, vprašanjih investitorjev, koristnih napotkih in tudi spremembah, ki jo udeležba na konferenci prinese statupom. Seveda bodo gosta vprašali tudi, kaj so se dogovorili z investitorji in kakšni so njuni načrti za prihodnost.

Ker bo to zadnji Startup Cafe v letu 2014, organizatorji obljubljajo, da bo na dogodku prisoten tudi kakšen dron. Še en razlog več, zakaj tudi tega Startup Cafe-ja ne gre zamuditi. Vabljeni!

Vir: 18. Startup Cafe

Prijavi se na e-novice!