Mobilne aplikacije, ki bodo izboljšale vašo produktivnost

Avtor — 03.05.2016
Veliko se govori o tveganjih, ki jih s seboj prinaša uporaba najrazličnejših tehnologij. Kljub temu pa je prav tehnologija tista, ki nam lahko omogoči, da delo v podjetju opravimo učinkoviteje in uspešneje.
Mobilne aplikacije, ki bodo izboljšale vašo produktivnost

Mobilne aplikacije, ki bodo izboljšale vašo produktivnost (Vir slike: Pixabay.com)

Brez računalnikov, tablic in pametnih mobilnikov si marsikateri poslovnež ne zmore več predstavljati vsakdanjika na delovnem mestu. Tehnologija namreč omogoča, da je delo opravljeno enostavneje in hitreje, na ta način prihranjeni čas pa je tako mogoče porabiti za druge pomembne opravke. 

Poglejmo si nekaj brezplačnih mobilnih aplikacij, ki so pisane na kožo prav podjetnikom. Z njihovo redno uporabo boste izboljšali svojo osredotočenost, posledično pa tudi produktivnost:

Slack: Ko je govora o interni komunikaciji v podjetju, marsikdo pomisli na Slack, mobilno aplikacijo, ki je bila ustvarjena prav za ta namen. Aplikacija omogoča enostavno komunikacijo in deljenje datotek med sodelavci, pa naj gre za majhne ali velike skupine.

Outlook: E-poštna storitev Outlook uporabnikom nudi zmogljivo orodje za organizacijo elektronske pošte, koledarjev, priponk in ostalega. Uporabnik lahko tako vsa sporočila prebira kar na enem mestu, zato prihrani čas in se izogne zmedi. 

Messenger: Več kot 800 milijonov uporabnikov Messengerja dokazuje, da gre za uporabno mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno in hitro komuniciranje. Uporablja se lahko tudi kot medij za interno komunikacijo v podjetjih. 

Evernote: Z aplikacijo Evernote ne boste več izgubili prav nobene zamisli in ideje. Vanjo namreč lahko shranite različna besedila, fotografije, pa tudi spletne strani in zvočne posnetke. Vse, kar bi vam v prihodnosti utegnilo priti prav. 

Wunderlist: Da ne bi pozabili na kakšno pomembno opravilo, je tu aplikacija Wunderlist, ki vas bo opomnila da prihajajoče sestanke in zadolžitve, katere vas čakajo. Njena prednost je tudi v tem, da lahko opravila enostavno delite s sodelavci in si tako razdelite delo. 

Vse naštete mobilne aplikacije so na voljo za uporabnike mobilnikov z operacijskim sistemom Android in iOS. Njihov prenos in uporaba je brezplačna.

Oznake: ,