Na delavnici Playing Lean se bo združilo igro z učenjem

V Zagrebu bo 28. junija na sporedu prav poseben dogodek, namenjen startupovcem, izkušenim podjetnikom ter tudi tistim, ki se v poslovne vode šele podajate. Na delavnici Playing Lean se boste udeleženci namreč skozi igro učili zakonitosti vitke metodologije.
Na delavnici Playing Lean se bo združilo igro z učenjem

Družabna igra Playing Lean

Inovativnost je vodilo marsikaterega majhnega podjetja, ki si svojo pot na tržišče šele utira, oziroma tako tako naj bi vsaj bilo. Kljub resnični inovativnosti pa številnim podjetjem, ne le manjšim, temveč tudi večjim, ne uspe zares doseči željenih rezultatov, obenem pa podjetniki ne vedo, kako ukrepati, da bi se svojim ciljem vendarle približali. V zadnjih letih se zaradi takšnih in podobnih problematik v podjetništvu čedalje bolj uveljavljajo metode tako imenovanega vitkega podjetništva, ki jih je v svoji knjižni uspešnici prvi opisal Eric Ries. 

Playing Lean – skozi igro do znanja vitke metodologije

Playing Lean je družabna igra, ki igralcu omogoča enostavno in hitro pridobivanje znanja s področja vitke metodologije. Učenje preko igre namreč velja za enega najučinkovitejših načinov pridobivanja znanja, ne le pri otrocih, temveč tudi pri odraslih. Kliknite za več informacij >>

Delavnice Playing Lean združujejo igro in resno delo

Organizatorji delavnice, ki bo na sporedu 28. junija 2016, obljubljajo, da bodo udeleženci skozi celoten dan pridobivali izčrpen vpogled v metodologijo vitkega podjetništva, in sicer v štirih delih, ki bodo med seboj ločeni z odmori za kavo in kosilo. Delavnice bodo skupaj potekale 8 ur, organizatorji pa bodo program popestrili tudi tako, da bodo vanj vključili tudi kanček tekmovalnosti, ki bo celoten dan napravil še bolj zanimiv. 

Delavnica je namenjena predvsem podjetnikom, ki želijo izboljšati produkte v svojih že uveljavljenih podjetjih; posameznikom, ki razvijajo svoje inovativne ideje in skušajo v svoj vsak dan implementirati ideje vitke metodologije; ter startupovcem, ki se želijo učiti od izkušenih podjetnikov in na ta načni spoznati metodologijo vitkega podjetništva ter jo vpeljati tudi v njihov bodoči posel. 

Za več informacij običite spletno stran tukaj >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje