Na delavnici Playing Lean se bo združilo igro z učenjem

V Zagrebu bo 28. junija na sporedu prav poseben dogodek, namenjen startupovcem, izkušenim podjetnikom ter tudi tistim, ki se v poslovne vode šele podajate. Na delavnici Playing Lean se boste udeleženci namreč skozi igro učili zakonitosti vitke metodologije.
Na delavnici Playing Lean se bo združilo igro z učenjem

Družabna igra Playing Lean

Inovativnost je vodilo marsikaterega majhnega podjetja, ki si svojo pot na tržišče šele utira, oziroma tako tako naj bi vsaj bilo. Kljub resnični inovativnosti pa številnim podjetjem, ne le manjšim, temveč tudi večjim, ne uspe zares doseči željenih rezultatov, obenem pa podjetniki ne vedo, kako ukrepati, da bi se svojim ciljem vendarle približali. V zadnjih letih se zaradi takšnih in podobnih problematik v podjetništvu čedalje bolj uveljavljajo metode tako imenovanega vitkega podjetništva, ki jih je v svoji knjižni uspešnici prvi opisal Eric Ries. 

Playing Lean – skozi igro do znanja vitke metodologije

Playing Lean je družabna igra, ki igralcu omogoča enostavno in hitro pridobivanje znanja s področja vitke metodologije. Učenje preko igre namreč velja za enega najučinkovitejših načinov pridobivanja znanja, ne le pri otrocih, temveč tudi pri odraslih. Kliknite za več informacij >>

Delavnice Playing Lean združujejo igro in resno delo

Organizatorji delavnice, ki bo na sporedu 28. junija 2016, obljubljajo, da bodo udeleženci skozi celoten dan pridobivali izčrpen vpogled v metodologijo vitkega podjetništva, in sicer v štirih delih, ki bodo med seboj ločeni z odmori za kavo in kosilo. Delavnice bodo skupaj potekale 8 ur, organizatorji pa bodo program popestrili tudi tako, da bodo vanj vključili tudi kanček tekmovalnosti, ki bo celoten dan napravil še bolj zanimiv. 

Delavnica je namenjena predvsem podjetnikom, ki želijo izboljšati produkte v svojih že uveljavljenih podjetjih; posameznikom, ki razvijajo svoje inovativne ideje in skušajo v svoj vsak dan implementirati ideje vitke metodologije; ter startupovcem, ki se želijo učiti od izkušenih podjetnikov in na ta načni spoznati metodologijo vitkega podjetništva ter jo vpeljati tudi v njihov bodoči posel. 

Za več informacij običite spletno stran tukaj >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje