Nominirajte svoj najljubši startup!

Avtor — 17.09.2016
Slovenija tudi letos sodeluje v prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards. Ta nagrajuje najboljše startupe, posameznike in investitorje, ki prihajajo iz osrednje Evrope. Občudujete kakšen startup? Zdaj imate priložnost, da ga popeljete do prestižne nagrade!
Nominirajte svoj najljubši startup!

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje tudi Slovenija (Vir slike: Central European Startup Awards).

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje deset držav, poleg Slovenije še Avstrija, Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Bolgarija, Srbija, Hrvaška in Madžarska. Omenjene države tekmujejo v 12 kategorijah. Vsaka država bo najprej izbrala zmagovalca na državni ravni v vsaki kategoriji. Zmagovalci iz posameznih držav se bodo nato pomerili med seboj.

Svojega izbranca lahko nominirate tukaj >>

V katerih kategorijah si bodo startupi merili moči?

Startupi, podjetniki in investitorji tekmujejo v naslednjih kategorijah: startup leta, investitor leta, najboljši startup s finančno-tehnološkega področja (t.i. fintech startup), najbolj vplivna ženska, najboljši coworking prostor, najboljši pospeševalniški/inkubatorski program, najboljši startup v zgodnji fazi, najboljši startup z družbenim učinkom, najboljši razvijalec indie iger, najboljša AI (slo. Umetna inteligenca)/Chatbot rešitev, najboljša uporabniška izkušnja in najboljši Iot startup.

Žirija bo nato izbrala po enega zmagovalca na posamezno kategorijo. V komisiji, ki šteje več kot 40 članov, je tudi Slovenec: Črtomir Drofenik.

Tekmovanje za Central European Startup Awards, ki je nastalo pod okriljem Global Startup Awards, je prvič potekalo pred dvema letoma.