Nominirajte svoj najljubši startup!

Slovenija tudi letos sodeluje v prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards. Ta nagrajuje najboljše startupe, posameznike in investitorje, ki prihajajo iz osrednje Evrope. Občudujete kakšen startup? Zdaj imate priložnost, da ga popeljete do prestižne nagrade!
Nominirajte svoj najljubši startup!

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje tudi Slovenija (Vir slike: Central European Startup Awards).

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje deset držav, poleg Slovenije še Avstrija, Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Bolgarija, Srbija, Hrvaška in Madžarska. Omenjene države tekmujejo v 12 kategorijah. Vsaka država bo najprej izbrala zmagovalca na državni ravni v vsaki kategoriji. Zmagovalci iz posameznih držav se bodo nato pomerili med seboj.

Svojega izbranca lahko nominirate tukaj >>

V katerih kategorijah si bodo startupi merili moči?

Startupi, podjetniki in investitorji tekmujejo v naslednjih kategorijah: startup leta, investitor leta, najboljši startup s finančno-tehnološkega področja (t.i. fintech startup), najbolj vplivna ženska, najboljši coworking prostor, najboljši pospeševalniški/inkubatorski program, najboljši startup v zgodnji fazi, najboljši startup z družbenim učinkom, najboljši razvijalec indie iger, najboljša AI (slo. Umetna inteligenca)/Chatbot rešitev, najboljša uporabniška izkušnja in najboljši Iot startup.

Žirija bo nato izbrala po enega zmagovalca na posamezno kategorijo. V komisiji, ki šteje več kot 40 članov, je tudi Slovenec: Črtomir Drofenik.

Tekmovanje za Central European Startup Awards, ki je nastalo pod okriljem Global Startup Awards, je prvič potekalo pred dvema letoma.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje