Nominirajte svoj najljubši startup!

Slovenija tudi letos sodeluje v prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards. Ta nagrajuje najboljše startupe, posameznike in investitorje, ki prihajajo iz osrednje Evrope. Občudujete kakšen startup? Zdaj imate priložnost, da ga popeljete do prestižne nagrade!
Nominirajte svoj najljubši startup!

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje tudi Slovenija (Vir slike: Central European Startup Awards).

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje deset držav, poleg Slovenije še Avstrija, Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Bolgarija, Srbija, Hrvaška in Madžarska. Omenjene države tekmujejo v 12 kategorijah. Vsaka država bo najprej izbrala zmagovalca na državni ravni v vsaki kategoriji. Zmagovalci iz posameznih držav se bodo nato pomerili med seboj.

Svojega izbranca lahko nominirate tukaj >>

V katerih kategorijah si bodo startupi merili moči?

Startupi, podjetniki in investitorji tekmujejo v naslednjih kategorijah: startup leta, investitor leta, najboljši startup s finančno-tehnološkega področja (t.i. fintech startup), najbolj vplivna ženska, najboljši coworking prostor, najboljši pospeševalniški/inkubatorski program, najboljši startup v zgodnji fazi, najboljši startup z družbenim učinkom, najboljši razvijalec indie iger, najboljša AI (slo. Umetna inteligenca)/Chatbot rešitev, najboljša uporabniška izkušnja in najboljši Iot startup.

Žirija bo nato izbrala po enega zmagovalca na posamezno kategorijo. V komisiji, ki šteje več kot 40 članov, je tudi Slovenec: Črtomir Drofenik.

Tekmovanje za Central European Startup Awards, ki je nastalo pod okriljem Global Startup Awards, je prvič potekalo pred dvema letoma.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje