BLOG MARKETING DELAVNICA

Nominirajte svoj najljubši startup!

Slovenija tudi letos sodeluje v prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards. Ta nagrajuje najboljše startupe, posameznike in investitorje, ki prihajajo iz osrednje Evrope. Občudujete kakšen startup? Zdaj imate priložnost, da ga popeljete do prestižne nagrade!
Nominirajte svoj najljubši startup!

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje tudi Slovenija (Vir slike: Central European Startup Awards).

V prestižnem tekmovanju Central European Startup Awards sodeluje deset držav, poleg Slovenije še Avstrija, Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Bolgarija, Srbija, Hrvaška in Madžarska. Omenjene države tekmujejo v 12 kategorijah. Vsaka država bo najprej izbrala zmagovalca na državni ravni v vsaki kategoriji. Zmagovalci iz posameznih držav se bodo nato pomerili med seboj.

Svojega izbranca lahko nominirate tukaj >>

V katerih kategorijah si bodo startupi merili moči?

Startupi, podjetniki in investitorji tekmujejo v naslednjih kategorijah: startup leta, investitor leta, najboljši startup s finančno-tehnološkega področja (t.i. fintech startup), najbolj vplivna ženska, najboljši coworking prostor, najboljši pospeševalniški/inkubatorski program, najboljši startup v zgodnji fazi, najboljši startup z družbenim učinkom, najboljši razvijalec indie iger, najboljša AI (slo. Umetna inteligenca)/Chatbot rešitev, najboljša uporabniška izkušnja in najboljši Iot startup.

Žirija bo nato izbrala po enega zmagovalca na posamezno kategorijo. V komisiji, ki šteje več kot 40 članov, je tudi Slovenec: Črtomir Drofenik.

Tekmovanje za Central European Startup Awards, ki je nastalo pod okriljem Global Startup Awards, je prvič potekalo pred dvema letoma.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje