Racionalizacija z virtualizacijo

Avtor — 08.12.2016
Stari mački v poslovnem svetu dobro vedo, kako pomembno je nižanje stroškov, pa tudi, v katerih primerih ne smemo varčevati. Mladi podjetniki pa v želji po prihranku včasih klestijo tiste stroške, ki jih ne bi smeli.
Racionalizacija z virtualizacijo

Racionalizacija z virtualizacijo (Vir slike: Pixabay.com)

V nekaterih primerih pa se prijetno in koristno združita – tak primer je virtualna pisarna, ki ne prinaša le znatnega prihranka, temveč tudi mnoge poslovne prednosti, ki jih bodo začetniki v poslovnem svetu gotovo želeli s pridom izkoristiti! Racionalizacija poslovanja je v tem oziru pravzaprav odlična poslovna priložnost.

Kaj je virtualna pisarna in kakšne so njene prednosti?

V tem primeru je ime že samo po sebi dovolj zgovorno – gre za virtualno različico fizične pisarne. Seveda njen virtualni značaj prinaša nekaj omejitev, a se za te več kot oddolži s svojimi prednostmi:

Nižji stroški: Glavna prednost virtualne pisarne v primerjavi s fizičnimi prostori je seveda nižja cena. Pri fizični pisarni je treba plačati kupnino ali najemnino, uporaba pa prinaša še druge stroške, ki za manjša podjetja predstavljajo znatno oviro. Virtualna pisarna resda ni brezplačna, je pa veliko cenejša od fizične – mesečno vas bo stala le nekaj deset evrov!

Funkcionalnost: V virtualno pisarno sicer ne morete namestiti delovne opreme in tam izvajati svoje dejavnosti, lahko pa jo uporabite kot poslovni naslov, kar je pravzaprav glavni namen takšnih pisarn. Virtualna pisarna lahko služi kot sedež in poslovni naslov podjetja, ponudbe pa večinoma vključujejo tudi sprejemanje pošte, klicev in faksov, poleg obveščanja in drugih storitev, ki bi jih pričakovali na poslovnem naslovu.

Neomejenost: Ker pri virtualni pisarni ni treba skrbeti za stroške najemnine, si lahko na ta način omislite poslovni naslov tudi v velikih mestih in uglednih poslovnih središčih. Za zelo nizko ceno bo vaše podjetje delovalo v uglednem kraju, kar bistveno pripomore k izgradnji ugleda in kredibilnosti pri strankah in poslovnih partnerjih!

Nudimo brezplačno svetovanje o zamenjavi sedeža podjetja. Pokličite na 030 708 807.


Oznake: