Razpis: Inovativni dosežki na področju turizma

Avtor — 16.06.2014
Javna agencija SPIRIT Slovenija je razpisala podelitev Sejalca, priznanja za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju turizma, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Prijave so možne do 7. julija 2014.
Razpis: Inovativni dosežki na področju turizma

Razpis: Inovativni dosežki na področju turizma (Vir slike: Freeimages.com)

Letos bo Javna agencija SPIRIT podelila že 11. priznanje Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Kandidirajo lahko vsi, ki zadostujejo spodnjim pogojem za prijavo:

  1. Prijavitelji so lahko podjetja, samostojni podjetniki, organizacije, zavodi in gospodarska interesna združenja, ključni partnerji SPIRIT-a, lokalne turistične organizacije, grozdi, turistična društva in zveze ter druga s turizmom povezana društva in njihove zveze ter regionalne in druge razvojne agencije. 
  2. Prijavljena inovacija je bila popolnoma uvedena v redno poslovanje podjetja med 1. januarjem 2012 in 31. decembrom 2013. 
  3. Prijava je v skladu z namenom podeljevanja priznanja. 
  4. Prijava je oddana v predpisani vsebini, obliki in rokih. 

Rok za prijavo je 7. julij 2014. Po zaključenem zbiranju prijav bo strokovna komisija izbrala polfinaliste in jih obiskala na terenu. Med njimi bo izbrala finaliste, nato pa končnega zmagovalca – Sejalca 2014.

Turizem ni vaše področje? Preverite ostale aktualne razpise!

Sejalec 2014 prejme:  
  • brezplačno udeležbo na borzi SIW 2015, 
  • izpostavitev nagrajenca na domači strani www.slovenia.info v najvidnejši izmed rubrik, rubriki »Ne spreglejte«, v vseh sedmih jezikih portala, 
  • izpostavitev nagrajenca na spletni strani www.slovenia.info na straneh Inovativni slovenski turizem z zapisom in pasico; označba zapisa z logotipom Sejalec, 
  • brezplačno predstavitev v reviji Tur!zem, 
  • uporabo uradnega logotipa sejalec 2014 v vseh komunikacijskih sredstvih (tiskane publikacije, spletne strani, oglasi ipd.) dve leti po podelitvi.

Vir: BTPS


Oznake: , , ,