BLOG MARKETING DELAVNICA

Razpis: izbor projektov za skupinsko sejemsko predstavitev

SPIRIT Slovenija vabi k prijavi na nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na 30. mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu DOMEXPO v Moskvi (10. - 13. april 2014).
Razpis: izbor projektov za skupinsko sejemsko predstavitev

Razpis: izbor projektov za skupinsko sejemsko predstavitev (Vir slike: sxc.hu)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu DOMEXPO v Moskvi.

Zakaj DOMEXPO?

  • Sejem DOMEXPO velja za največji mednarodni sejem nepremičnin v Ruski federaciji, namenjen je predstavitvi ključnih nepremičnin in investicijskih projektov;
  • Na sejmu se predstavlja 250 razstavljavcev, dobra polovica podjetij prihaja iz Ruske federacije, druga polovica zasedbe so tuja podjetja iz 40 držav;
  • Sejma se v povprečju udeleži med 8 in 12 tisoč obiskovalcev;
  • Sodeč po zadnji raziskavi je profil obiskovalcev naslednji:

–  Obiskovalci so ruski kupci nepremičnin kot drugega doma in investitorji;

–  60 % obiskovalcev namerava kupiti nepremičnino oz. investirati v projekt v naslednjih 12 mesecih;

–  80 % obiskovalcev namerava kupiti nepremičnino oz. investirati v projekt v obdobju do dveh let;

–  Povprečna starost obiskovalcev je 35-40 let;

–  85 % obiskovalcev se ne udeležuje drugih primerljivih mednarodnih sejmov;

–  70 % obiskovalcev namerava kupiti nepremičnino oz. investirati v projekt iz lastnih prihrankov (brez dodatnih virov financiranja);

–  V povprečju obiskovalci kupujejo oz. investirajo v projekte vrednosti 100.000 EUR.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu DOMEXPO s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov. Zanje bo zakupil razstavni prostor in ga opremil ter kril stroške (vsaj) ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza, nočitev in vizuma.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala 5 (pet) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo SPIRIT Slovenija zagotovil možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega sejma DOMEXPO.

Vir: Spirit Slovenija

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje