BLOG MARKETING DELAVNICA

Razpis: izvedba delovnega preizkusa za mlade

Zavod RS za zaposlovanje je objavil razpis, namenjen zbiranju ponudb za izvedbo delovnega preizkusa mladih brezposelnih, starih do 29 let (osebe, ki še niso dopolnile 30. leta starosti) na konkretnem delovnem mestu pri delodajalcu. Rok za oddajo ponudb je 1. 9. 2014, do 13. ure.
Video: Študentje lahko kreirajo nova delovna mesta

Video: Študentje lahko kreirajo nova delovna mesta (Vir slike: sxc.hu)

Namen aktivnosti je mladim brezposelnim omogočiti, da pred zaposlitvijo oziroma pred odločitvijo o nadaljnjih korakih pri izdelavi zaposlitvenega načrta preizkusijo svoja znanja, veščine in spretnosti na konkretnem delovnem mestu. Delodajalci lahko z delovnim preizkusom bodočega sodelavca oziroma sodelavko pred sklenitvijo delovnega razmerja preizkusijo in spoznajo.

Aktivnost traja od najmanj 100 ur do največ en mesecVključena oseba se na konkretnem delovnem mestu preizkuša praviloma polni delovni čas delodajalca. 

Delodajalec zagotovi ustrezno mentorstvo, delovno opremo in primeren prostorDelodajalec je dolžan vsaki vključeni osebi zagotoviti mentorja. Mentor dnevno spremlja potek delovnega preizkusa vključene osebe in se ji je dolžan posvečati v obsegu, ki je potreben, da bo dosežen namen aktivnosti. Minimalni obseg mentorstva za udeleženca delovnega preizkusa znaša 20 ur

Delodajalec predloži ponudbo s programom za izvedbo delovnega preizkusa na konkretnem delovnem mestu. V okviru ene ponudbe lahko predlaga preizkus na enem ali več delovnih mestih, na katera se v razpisanem obdobju vključujejo mladi brezposelni iz ciljne skupine povabila.

Preverite ostale aktualne razpise!

Delovni preizkusi se lahko pričnejo izvajati po sklenitvi pogodbe o izvedbi delovnega preizkusa med Zavodom in delodajalcem. Brezposelne osebe lahko začnejo izvajati preizkus šele potem, ko so na Zavodu podpisale ustrezen zaposlitveni načrt, nato uspešno opravile predhodni zdravniški pregled in ko so zavarovane za primer poškodbe pri delu in poklicne bolezni ter po sklenitvi pogodbe z Zavodom.

Vir: ZRSZ

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje