Razpis LIFE+ ponovno v juniju

Avtor — 15.05.2014
V kolikor se vaše podjetje ukvarja s projekti na področju varstva narave in inovativnih okoljskih tehnologij, vas bo morda razveselila novica, da bodo lahko že kmalu podprti v okviru programa LIFE+. Na voljo bo 3,4 milijarde EUR.
Razpis LIFE+ ponovno v juniju

Razpis LIFE+ ponovno v juniju (Vir slike: Freeimages.com)

Predviden datum odprtja razpisa je 16. junij 2014. Proračun v višini 3,4 milijarde evrov bo namenjen za obdobje 2014 – 2020.

Razpis je v prvi vrsti namenjen javnim in zasebnim pravnim osebam, cilj programa pa je ohranjanje okoljskega in podnebnega javnega dobrega Evropske Unije. Odvisno od teme projekta bo subvencija krila stroške v višini od 60 do 100 odstotkov.

Z nepovratnimi sredstvi bo mogoče financirati naslednje projekte: pilotne projekte, predstavitvene projekte, projekte najboljše prakse, integrirane projekte, projekte tehnične pomoči, projekte za povečanje zmogljivosti, pripravljalne projekte, projekte za informiranje, ozaveščenost in razširjanje.

Podprti bodo naslednji programi:

Preverite ostale aktualne razpise!

1. Podprogram za okolje

  • Okolje in učinkovita raba virov
  • Narava in biotska raznovrstnost
  • Okoljsko upravljanje in informacije

2. Podprogram za podnebne ukrepe

  • Blažitev podnebnih sprememb
  • Prilagajanje podnebnim spremembam
  • Podnebno upravljanje in informacije

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje