Razpis: nepovratna sredstva za povečanje proizvodnje v predelavi rib

Avtor — 27.04.2015
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo v okviru razpisa podelilo 340 tisoč evrov sredstev pravnim in fizičnim osebam, registriranim za opravljanje dejavnosti predelave in trženja rib. Rok za dokončanje naložbe je 31. december 2015.
Razpis: nepovratna sredstva za povečanje proizvodnje v predelavi rib

Razpis: nepovratna sredstva za povečanje proizvodnje v predelavi rib (Vir slike: Freeimages.com)

Nepovratna sredstva, ki jih bo podelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, se bodo dodelila za naložbe v obrate in prostore za predelavo rib s pripadajočo opremo, naložbe v obrate in prostore, namenjene za trženje, skladiščenje ter distribucijo rib ter za nakup transportnih sredstev, namenjenih izključno za transport ribjih proizvodov.

Upravičeni stroški razpisa so stroški novogradnje ali obnove nepremičnin, nakup strojne in transportne opreme, nakup transportnih sredstev ter splošni stroški za izvedbo projekta, kot so projektanti, študije izveldjivosti, nadzorniki ipd. Najmanjši znesek subvencije bo znašal 3.400 evrov, najvišji pa 340.000 evrov, pri čemer višina sofinanciranja ne bo smela presegati 60 odstotkov naložbe.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise >>

Splošni pogoji za prijavo na razpis so naslednji:

  • v kolikor je za projekt potrebno gradbeno dovoljenje, je ta pogoj za prijavo,
  • obrat za predelavo ali trženje mora biti registriran pri Upravi za varno hrano,
  • rok za dokončanje naložbe: 31. december 2015.

Več informacij: Tiko Pro d.o.o.

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje