Razpis: razvoj malega gospodarstva v Tolminu

Avtor — 18.04.2014
Občina Tolmin je objavila razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Tolminu v letu 2014. Razpis je odprt do porabe razpoložljivih proračunskih sredstev oziroma do zadnjega roka za oddajo vloge, tj. do 6. junija 2014 do 12. ure.
Razpis: razvoj malega gospodarstva v Tolminu

Razpis: razvoj malega gospodarstva v Tolminu (Vir slike: Freeimages.com)

Predmet javnega razpisa so sredstva Nove kreditne banke Maribor d.d., Banke Koper d.d. in Abanke Vipa d.d. in proračunska sredstva Občine Tolmin, namenjena dodeljevanju dolgoročnih kreditov za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Tolmin, za katere bo Občina Tolmin v letu 2014 sofinancirala obrestno mero.

Upravičenci morajo pridobljena kreditna sredstva vložiti v razvoj, razširitev ali posodobitev poslovanja oziroma opravljanja dejavnosti ter odpiranje novih ali ohranjanje obstoječih delovnih mest, povezanih z investicijo v Občini Tolmin, oziroma za financiranje obratnih sredstev, in sicer za naslednje namene:

a.) investicije v nakup zemljišča; nakup, graditev, rekonstrukcijo ali adaptacijo poslovnih prostorov; nakup opreme – osnovnih sredstev,

b.) financiranje obratnih sredstev: nakup materiala.

Za kredite lahko zaprosijo naslednji upravičenci:

Preverite ostale aktualne razpise!

  • mikro podjetja,
  • mala podjetja in
  • samostojni podjetniki posamezniki, registrirani po Zakonu o gospodarskih družbah.

Višina sredstev proračuna Občine Tolmin, namenjena subvenciji obrestne mere v letu 2014, znašajo 50.000 evrov.

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>
Vse za podjetje