Razpis za sodelovanje na sejmu EXPO REAL 2014

Avtor — 31.07.2014
SPIRIT Sovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, vabi k prijavi vse podjetnike s tržno zanimivimi investicijskimi projekti, da se predstavijo na sejmu EXPO REAL 2014 v Mϋnchnu.
Razpis za sodelovanje na sejmu EXPO REAL 2014

Razpis za sodelovanje na sejmu EXPO REAL 2014 (Vir sllike: exporeal.net)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2014 v Mϋnchnu.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Zakaj se udeležiti omenjenega sejma?

  • Poteka že od leta 1998;
  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije;
  • Na 64.000 kvadratnih metrih oz. v šestih sejemskih halah se bo predstavljalo preko 1.600 razstavljavcev;
  • Sejem v povprečju obišče 36.000 udeležencev iz 68 držav in 1.000 predstavnikov medijev;
  • Tekom sejma se bo odvijal bogat konferenčni program s 400 uglednimi govorci.

Strokovna komisija iz SPIRIT Slovenija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev izbrala 7 tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo javna agencija zagotovila pripravo in izvedbo skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EXPO REAL 2014, s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov.

Za izbrane prijavitelje bo zakupila razstavni prostor in ga opremila ter krila stroške vsaj ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Vir: SPIRIT Slovenija


Oznake: , ,