Seznanite se s prihajajočimi razpisi in programom Horizon 2020

Avtor — 05.06.2015
Pri Tiko Pro so za podjetnike organizirali dve delavnici. Na prvi boste pogledali, kakšni projekti se bodo financirali v novem programskem obdobju, na drugi pa se boste praktično seznanili s pripravo projektne dokumentacije za razpise v okviru Horizon2020.
Seznanite se s prihajajočimi razpisi in programom Horizon 2020

Seznanite se s prihajajočimi razpisi in programom Horizon 2020 (Vir: HubSpot.com)

1. Delavnica: Pripravite se na razpise v Sloveniji – 9. junij, od 9:00 do 16:00

Na delavnici boste pogledali, kakšni projekti se bodo financirali v novem programskem obdobju. Vabljena podjetja, lokalne skupnosti, start-upi in raziskovalne institucije. Predstavili vam bodo tudi razliko med razpisi v Sloveniji in Bruslju in naučili se boste spoznati projekte, ki so primerni za posamezne razpise. Po pregledu razpisov, ki se pripravljajo se boste tudi praktično posvetili sami pripravi dokumentacije.

Pogledali boste korake, ki so pomembni, preden se same priprave dokumentacije lotite. Po zaključku delavnice boste pripravljeni na uspešno pripravo dokumentacije, kar je pa še pomembneje, da boste znali oceniti, če se prijava projekta sploh izplača.

Delavnica je namenjena malim in srednjevelikim podjetjem, velikim podjetjem, lokalnim skupnostim, start up podjetjem, raziskovalnim institucijam.

Predavateljici dogodka bosta Kristina Kočet, direktorica Tiko pro d.o.o. in Tjaša Milošič, tehnična direktorica Tiko pro d.o.o. Dogodek bo potekal v torek, 9. junija od 9:00 do 16:00. Na dogodek se morate prijaviti do ponedeljka 8. junija do 10. ure.

Več informacij in prijava na delavnico>>

2. Delavnica: Naučite se oceniti svoje projekte za Horizon 2020 – 18. in 19. junij, od 9:00 do 16:00

Prvi dan bo teoretične narave, pregledali boste osnovni koncept oblikovanja projektne ideje in na grobo vam bodo predstavili H2020 portal. Skupaj boste izpolnili vprašalnik, da razmislite o svojem projektu z vseh vidikov, da boste na drugem dnevu, ki bo praktične narave, lahko sami poiskali primeren razpis za vaš projekt.

Naučili vas bodo, kako oceniti projekt in ga predstaviti, da bo najbolje ocenjen s strani odličnosti, učinkov in same implementacije projekta. Izbrali boste najzanimivejše projekte in se oblikovali po projektnih skupinah ter skupno z brainstormingom oblikovali samo idejo za razpis. Projektne skupine bodo praktično pričele s samo postavitvijo dela za izpolnjevanje Form B.

Delavnica je namenjena vodjem projektov, ki bodo samostojno pripravljali projektno dokumentacijo za razpise v okviru Horizon 2020 in tudi udeležencem, ki samo kot partner sodelujejo na razpisih. Delavnica je zanimiva za vse, ki bodo sodelovali pri pripravi dokumentacije za EU projekte ali želijo vedeti celoten postopek od ocene primernosti projekta do same priprave dokumentacije.

Predavatelja dogodka bosta Gianni D’Errico, vodja evropskih projektov in Dr. Marta Gruev, vodja evropskih projektov in Horizon 2020 evaluator.

Več informacij in prijava na delavnico>>

Oznake: , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>